2019-03-08 06:18:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kellemetlenségek várhatók a családi életében

Napi horoszkóp március 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyébe lépett. Megfontoltságával és magabiztos fellépésével ma ügyesen kikerülheti a kisebb kellemetlenségeket. Egy régóta esedékes levél megírásával, vagy egy telefon elintézésével jó pontokat szerezhet. Semmi sem ronthatja el a kedvét.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kellemetlenségek várhatók a családi életében, és problémák látszanak az otthonában. A család idősebb hölgytagjai közül valaki megbetegedhet, és ápolásra szorulhat. Előfordulhatnak anyagi veszteségek is, főleg ha meggondolatlanul költekezik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. Az érzelmi élete ugyan továbbra is viharos, és kissé kiegyensúlyozatlan, de ez ma nem számít.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a tüzes Kos jegyében van. Legyen óvatos a konyhában, mert most az éles szerszámok baleseteket okozhatnak, sőt, egyik-másik edénye a lángok martalékává is válhat, ha ottfelejti az ételt a tűzhelyen.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Beköszönthet a szerelem az életébe, esetleg megismerkedhet valakivel, akivel jó barátságot köt. A mai nap alkalmas az alkotásra, tervezésre, ha a szakmája valamilyen művészi tevékenységhez kapcsolódik, akkor sikerekre is számíthat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szellemi éberségének köszönhetően könnyen megérti és felfogja a dolgokat. Alkalmas a mai nap tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre, ami serkenti alkotókészségét és megalapozza további terveit.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár lesz ön körül feszültség bőven, kerülje a viszálykodást és a problémákat! Energiáit fordítsa inkább egy nagyszerű kaland megszervezésére vagy megélésére.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindenkinek lesz valami kifogása a másikkal szemben, és ön is valamilyen konfliktusba keveredhet. Este tartsa távol magát a megerőltető tevékenységektől.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már a Kos jegyében van. Egy nyugtalan éjszaka után korán jön az ébredés. A pénzkereséshez minden lehetősége adott, de amit megszerzett, azt ne szórja el rögtön! Próbálja meg a reggeli lendületét egész napra megőrizni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Legyen rendkívül óvatos ma, különösen vezetés közben. Ne nyomja annyira a gázpedált, nem éri meg ész nélkül hajtani!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a családjában, tudnia kell azonban, hogy az ilyen konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak. Ássanak le a probléma valódi gyökeréhez, és közben figyelje meg önmagát, hogy tanulni, fejlődni tudjon.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulások jellemzik az ellenkező nemhez fűződő kapcsolatait. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereiben fogja érezni. Élete mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki az ellenőrzése alól.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: