2014-03-21 02:21:04• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kellemetlen eseményen kell ma túlesnie

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi talán, a kapcsolat, amiben most él, elvesztette régi értelmét. Azonban könnyen lehet, hogy az ön látásmódjában van a hiba. Máshogyan is megpróbálhatják, kereshet új értelmet, mondjuk egy új hobbit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valamilyen kellemetlen eseményen kell ma túlesnie, amit nem halogathat már tovább. Talán csak egy fogászati beavatkozáson. Talán egy kisebb magyarázkodáson. Mindenképpen meg fog könnyebbülni a végén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jó napra számíthat, amiben nagy része van annak is, hogy nem engedi, hogy bárki beleszóljon a tetteibe. Ezért van az, hogy amit ma elhatároz, azt sikeresen végre is tudja hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem szabadna mindenkit beengednie az otthonába, ugyanis könnyen csalók, vagy tolvajok áldozatává válhat. Az ügynökökkel ezért legyen éppoly óvatos, mint a kéregetőkkel, vagy ócskásokkal. A hamisság nem látszik elsőre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Azt hiszi, jól jár, ha fondorlatos módon befeketít valakit a kollégái közül. Akár valamiféle bosszúvágy vezeti, akárcsak a józan ítélete, jobban jár, ha előbb az illetővel beszél, mintsem másokkal. A lelkiismerete is jobb lesz így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon úgy érezheti, az élete teljes és boldog, és még valamiféle elégtételt is vehet régi sérelmeiért, vagy szerencsésebbnek érezheti magát másoknál. Élvezze ki a jó időszakot! És segítsen azon, akit rászorultnak érez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Indulatos, képtelen ma visszafogottan viselkedni, ha úgy érzi, valamilyen sérelem éri. Reagáljon gyorsan, de aztán ugyanolyan gyorsan feledje is el a sérelmét. Ha egész nap sértődötten duzzog, azzal magának árt elsősorban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szeretné, ha valami jóban részeltetné a sorsa, méghozzá, ha lehet ingyen. Pedig a sültgalamb sajnos ma sem fog a szájába repülni. Ha mégis szeretne egy kis boldogságélményt, akkor üljön be a kollégáival egy cukrászdába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Megint azzal a megállapítással volt kénytelen otthagyni a reggeli tükörbenézést, hogy el kellene kezdenie valahogy többet mozogni. Ennél azonban már tényleg tovább kell lépnie. Még ma vegyen egy fitnesz- vagy uszodabérletet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön határozott személyiség, ezért mástól sem viseli el, ha túl soká hezitál, ha képtelen egy döntést meghozni. Mégis türelmesebbnek kell lennie a társával. Minél nehezebben határozza el magát, a döntésében annál inkább ki fog tartani.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Túlvállalta magát, ezt be kellene látnia. Hitelekkel, vagy munkával, a legrosszabb esetben mindkettővel. Persze, ha legalább látja a végét és az értelmét, akkor még mindig jól járt. Ha nem, akkor sürgősen változtatnia kell!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlan helyről kaphat ma segítséget, aminek következtében egy csapásra megoldódnak a gondjai, legalábbis rövid távon. A távoli terveket illetően még ködösen lát. De jó felé tapogatózik, ne aggódjon! Bízzon a láthatatlan segítőkben!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: