2012-10-07 09:16:29• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Bika - Jobban jársz, ha ma otthon maradsz

Napi horoszkóp október 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon Mars belép a Nyilas jegyébe, és arra kér, menj ki a világba élményeket gyűjteni. A Hold viszont a Rák jegyéből sugárzik rád, és azt mondja: maradj inkább otthon! Kíváncsi vagyok, hogyan fogsz dönteni. Úgy érzed, elmulasztasz valamit – este talán nekiindulsz még egyszer.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma a Rák jegyéből üdvözöl. Most stimmel, ha otthon maradsz. Azt ajánlom, főzz valami nagyon finomat, hívd meg egy jó barátodat vagy barátnődet, és érezzétek magatokat jól. Mars is jegyet vált: a vállalkozó kedvű Nyilas jegyébe lép. Este egyszerre kedved támad szórakozni menni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vasárnap a Hold a Rák jegyében pihen, és különleges aurát kölcsönöz ennek a napnak. Ezenkívül a Nyilas jegyében áll Mars hatását fogod érezni. Ő új energiával tölt fel, és lendületet ad neked. Feltétlenül akarsz valamit csinálni. Hívd fel barátaidat, társaságukban jól fogsz szórakozni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a te jegyedben áll. Talán szükséged van egy vállra, hogy ráhajolj, vagy más keres vigaszt nálad. Mindenesetre arról van szó, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, érzéseitekre hallgassatok, és figyelmen kívül hagyjátok a józan ész szavát. Észre fogod venni, hogy minden könnyebben megy, mintha nagy nyomás esett volna le rólad. Marssal a Nyilas jegyében vágysz elmenni otthonról, bár nem vagy közvetlen kapcsolatban vele, de kicsit te is érzed a hatását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon ellentétben az elmúlt napokkal inkább érzékeny, finom érzésű, és sebezhető vagy. Mars a Nyilas jegyében azonban új hajtóerőt ad neked. Motivációt ad, és nem hagy időt a morfondírozásra. Igazán jól érzed magad, és nagyon aktív vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold mára belépett a Rák jegyébe. Ez szeretetteljes, kellemes vasárnapról árulkodik. Jól fogod érezni magad. Csak az este figyelj oda kicsit jobban, nehogy családi perpatvarba keveredjél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma Mars belép a Nyilas jegyébe, te pedig új erőhöz jutsz. Egyszerűen ragyogóan érzed magad. Ez a nap pont arra való, hogy vállalkozz valamire – ez nagyon kellemes lesz a számodra. Mindegy, mibe kerül – szükséged van rá. Este a Rák jegyében álló Hold alatt kellemes órákat tölthetsz kedveseddel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a mai napot családi nappá nyilvánítja. Ami összetartozik, az legyen is ma együtt. Ez erőt kölcsönöz. A család a horgonyod, tartásod. Nagyon jól érzed magad, és legszívesebben velük töltenéd az egész napot. Tedd ezt, csináljatok közös programot, ez még jobban összekovácsol benneteket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon a Hold a Rák jegyében áll, így ez egy családi nap lesz. Ha egyedül élsz, vedd elő legalább a fényképalbumokat, és álmodd magad vissza a múltba, egész odáig, amikor még gyerek voltál. Egy ilyen utazás erősíti gyökereidet, és megkönnyíti számodra a jövőt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A vasárnap egy rendkívül boldog Holddal kezdődik. Partneri kapcsolatod, és családod állnak az előtérben. Mutasd ki kedvesednek, milyen sokat is jelent a számodra. Estére tervezz valami egészen különlegeset, mert a Hold kellemes órákat ígér neked.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon Mars átlép a Nyilas jegyébe. Rengeteg energiád van, és még korábban is kelsz fel, mint máskor. Tele vagy tettrekészséggel, és este társas együttlétet ünnepelsz barátaiddal. Sok elbeszélni valód van a számukra, és valamennyien jól fogtok szórakozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon a Hold a Rák jegyében áll, és sok szórakozásról, kellemes időtöltésről gondoskodik. Legszívesebben sok embert gyűjtenél magad köré, családodat és barátaidat, minél többet, annál jobb. Igazán jól érzed magad, és ez a vasárnap a heted legjobb napja lesz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: