2012-12-08 09:23:21• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bika - Jobb lesz ma pihenni

Napi horoszkóp december 8-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon a Hold a te jegyeddel pont szemben, a Mérleg jegyében helyezkedik el. Ez abban fog megmutatkozni, hogy többször fogsz olyan emberekkel találkozni, akik életedben nagyobb szerepet játszanak. Fontos, hogy nyitott és barátságos legyél. Így plusz pontokat gyűjthetsz, amiknek hamarosan hasznát fogod venni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma egész nap a Mérleg jegyében áll. Most nem vár rád semmi különösen jó dolog, de a negatív élmények is keretek között maradnak. Este ügyelj arra, nehogy belekeveredj egy perpatvarba. Lehetőleg most ne is sportolj, könnyen megsérülhetsz. Jobb lesz pihenni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mától a Hold a Mérleg jegyében áll, ami nagyon kedvező a számodra. Hétvégi beszerzéseidet lehetőleg 12 és 14 óra között végezd el. Ehhez megkapod Jupiter áldását, és kedvezőbb áron vásárolhatsz. Estére egy hosszú, kellemes beszélgetést látok egy kedves emberrel.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon túlnyomóan nehéz Holdkapcsolatok uralkodnak. Azt tanácsolom, tartsd vissza az érzelmeidet! Ne várj sokat a mai naptól. Ha valaki provokál, ne vedd fel a kesztyűt! Tényleg jobb lesz így. Minél hamarabb fekszel le aludni, annál hamarabb szabadulsz meg a különös energiáktól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold belépett a Mérleg jegyébe, és segít neked bevásárlásaidban. Otthon is sikerül mindent rendbe raknod. Különösen kedvező a 10 és 15 óra közötti időszak. Ekkor a Hold és Jupiter mágikus piramist alkotnak, és ez a boldogság ősrégi jele. Mit fogsz tenni ebben a fázisban? Mihez van legnagyobb szükséged a csillagok segítségére? Este viszont megint oda kell figyelned, mert hamar kialakul a veszekedés. Óvatosan bánjatok egymással.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Most valóban szívesen tartózkodsz otthon, és saját négy falad között tevékenykedsz. Közben azonban nem hagyod magad hajszolni, és céljaid sem nagyok, amiket követsz. Délelőtt Plútó befolyása alá kerülsz. Most nem lenne rossz, ha elszámolást készítenél: mi az, amit el akartál érni, és mi valósult meg belőle? Mit tervezel a következő napokra, hetekre? Megnyugtat, ha van egy terved. Ez számodra az alfa és omega. Ha terv nélkül kell kijönnöd, félelmeid támadnak, amik elbizonytalanítanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma boldogan ébredsz, korán kelsz fel, és vállalkozó kedved sem hagy nyugodni. A Nap, a Hold és Jupiter a késő esti órákig éberen tartanak. Ami különösen jót tesz neked, az a társaság és a beszélgetés más emberekkel. Nincs szükséged nagy látványosságra, anélkül is nagy megelégedettséget érezhetsz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma még a Mérleg jegyében marad. Már kora reggel nyugtalanít az erős Uránusz. Miért ne kelnél fel? Amúgy is: ki korán kel, aranyat lel. Minél hamarabb kezdesz, annál több hasznod van a mai napból. Élvezd ki a barátságos hangulatot. Este húzódj vissza, és gondolataidban foglalkozz ötleteiddel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold ma már a Mérleg jegyében hintázik. Az ő számlájára írható, hogy csúcshangulatban vagy, bár Plútó megbízhatatlan emberekkel hoz össze. Te azonban direkt kedvedet leled benne, hogy megmutasd rugalmasságodat, és megmutasd, milyen jól boldogulsz megváltozott körülmények között is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot a Mérleg jegyében álló Hold uralja. Segít neked, hogy otthon kényelembe helyezd magad. Sürgős szükségét érzed, hogy megjutalmazd magad valamivel. Esetleg egy új külső? Egy új sál? Az esti órákat semmiképpen se töltsd egyedül! Nagy kár lenne érte…

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon több kimagasló asztrológiai eseményre kerül sor: a Nap, Jupiter és most a Hold a Mérleg jegyében sok kedvességgel és vidámsággal ruház fel. Ha csak egy kicsi szerencséd van, sok vigasztalást, és talán még sok szerelmet is találsz. Mindenesetre nagyon kellemes lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold belépett a Mérleg jegyébe. Ez még jobban feldobja magánéletedet, nyíltabbá, lazábbá és barátkozóbbá tesz. Próbáld meg embertársaidnak nem csak csillogó oldalait, de gyengéit is szeretni. Hogyan lehet ezt? Valahogy így: „Szeretlek akkor is, ha olykor csak magadra gondolsz. Szeretetem ugyanis feltétel nélkül a tiéd!” csupán ettől a mondattól el fog olvadni kedvesed.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: