2012-09-10 08:34:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jó híreket kap ma

Napi horoszkóp szeptember 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a harmónia hiányzik az életéből, az, ha nem talál sürgősen megoldást, egészségügyi problémákhoz vezethet. Mostani helyzetében a köhögés, tüsszögés támadhatja meg legelébb. Ha nagyon mellre szív valamit, és nem is beszéli ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jó híreket kap ma, ami végre új kilátásokat is hozhat az életébe. Ha új lehetőségről, vagy pláne plusz munkáról van szó azonban, akkor ideje lenne végre a családját is jobban belevonnia a teendőkbe. Legalább a házimunkákba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz időszak jöhet el az ön számára, de csak annyiban, amennyiben nem látja meg a lehetőségeket. Ha észreveszi a jót is, akkor ez a nehézség a szerencséje záloga lehet. A kitartására biztosan nagy szüksége lesz. És a jó kedélyére.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jót tenne önnek egy kis változatosság. Adja meg a módját: keresse a pihentető helyeket. A szokásos körök, a „mindig ugyanaz van” érzése felőrli. De az is, ha mindig csalódnia kell a kezdeményezéseiben. A nyugalmas helyek erőt adnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mestere a szép szavaknak, és most még az eredetiségnek sincs híján. Talán kedve támad a költészethez is, de legalábbis meg akarja osztani másokkal a gondolatait. Ehhez ma legjobb fórum az Internet, de a személyesség varázsa ott elvész.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Igen változékony hangulatba kerülhet ma. Az érzelmei folytonosan elsodorják. Ezért minél kellemesebb a környezet, ahol tartózkodik, annál boldogabb és teljesebb lehet a mai napja. Fogja a kutyát, és menjen sétálni kora reggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igen változékony hangulatba kerülhet ma. Az érzelmei folytonosan elsodorják. Ezért minél kellemesebb a környezet, ahol tartózkodik, annál boldogabb és teljesebb lehet a mai napja. Fogja a kutyát, és menjen sétálni kora reggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap talán szürke hétköznapnak tűnik, de csaknem ünneppé nőheti ki magát az estére. Avagy valóban azzá. Még az is lehet, hogy hétköznap ide vagy oda, kedve kerekedig tortát sütni. Ne álljon ellent e kísértésnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szereti, ha simán mennek a dolgai, és ezért inkább kerüli az ügyintézős helyeket. Pedig ez struccpolitika. Ma sok bürokratikus ügyét elintézheti, a csillagok kedveznek az aprólékosságnak is. Egy mosollyal többet elérhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön egy pozitív jellemű ember benyomását kelti a külvilág szemében, pedig belül tele van kétellyel. Talán ezért is van, hogy mostanában nehezebben mennek a dolgai. Pedig szép a lelke, és jók az ötletei. Higgyen magában!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki megpróbálhatja kihasználni önt, vagy visszaélni szíve lágyságával. Nem baj, ha átlátja, és nem bánja, akkor felfogható ez egyfajta segítségnek is. Ön alapvetően nagyvonalú fajta. Nem árthat meg önnek a jóság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán a beálló ősz teszi, hogy újabban túlságosan torkossá vált. Sajna, ez máris kezd meglátszani az alakján. Igaz, a hidegedő időben ez majd kevéssé látszik. De azért gondolhatna a kedvesére is: neki vajon tetszeni fog?

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: