2012-09-17 09:02:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Igyekszik valamiféle belső békét kialakítani

Napi horoszkóp szeptember 17-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hét elején senki sem lehet jobb kedvű egy Kos jegyűnél. Ön a kezdetek embere, ami másoknak nehézség, és torokszorító frusztráció, az önnek a lételeme. Vágjon bele lendülettel a napnak, és sodorjon magával másokat is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Igyekszik valamiféle belső békét kialakítani magában. Ennek azonban elsődleges feltétele lenne, hogy időt is adjon magának. Ehhez azonban le kellene mondania a kapkodásról, és arról, hogy mindenért ön akarjon felelősséget vállalni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A családja olyan amilyen: lássa be, ezen nem túl sokat változtathat. Magán azonban annál többet. A jegyén áthaladó Jupiter jó alkalmat kínálhat arra, hogy valamit tanuljon, fejlessze magát. A szemléletén kellene változtatnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Érzelmi élete hullámzásai már önt is untatják, nemhogy a társát, a családját. Ha úrrá nem is tud lenni lelkének változásain, legalább próbálja megkímélni az önt körülvevő embereket. Inkább vonuljon kicsit félre, ha baja van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön nagyszerű szakember, tehetséges is, és mégis úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé a munkahelyén. Mégsem kellene felesleges hőzöngéssel hangot adnia az elégedetlenségének. Nehéz idők járnak, azt is meg kell becsülni, ami van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, az ideje reménytelen egyhangúságban telik el. De úgy is értékelheti ezt az egyhangúságot, hogy nyugalom. Ha belátja, hogy a változás, különösen a hirtelen változás kellemetlen is lehet, máris jobban érzi magát a csendben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem nagyon fűlik a foga mostanában a munkájához. Ma is szorongva indul el, nem találja a helyét. Ha azonban legalább a társaság vonzó, már nyertesnek érezheti magát. Keressen barátokat, sokaknak szimpatikus ön, ne kerülje a társaságukat

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kissé pesszimistán vágott bele a hétbe. Mogorva hangulata sajnos átragadhat a közvetlen kollégáira is. Azzal nem ér el semmit, ha hét eleji leszúrással boldogtalanítja a beosztottait. Mondjon valami bíztatót! Önnek is jobb kedve lesz tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha a múlt héten sokat dolgozott, akkor ezen a héten végre lazíthat egy kicsit. Ellenkező esetben van esélye megszakadni. Még sok mindent bepótolhat, ne keseredjen el. Lehetséges, hogy ma túlóráznia kell, ha jól akarja érezni magát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma különösen helyt kell állnia a munkájában, ha meg akarja tartani a pozícióját. Ha azonban igyekvő, és jól megfelel, akkor többre is számíthat. Különleges feladattal is megbízhatják, ami szinte belépő a további emelkedéséhez.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkabírása bámulatra méltó. Nemcsak jól és sokat, de különleges tehetséggel dolgozik. Amit alkot, ahhoz szó nem férhet. Különösen akkor, ha valami nem mindennapi dologról van szó. Ön ennél kevesebbre úgysem vállalkozna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nehéz ma igazságosnak lennie. Az előítéletei túlságosan eluralkodhatnak a lelkén. Tartózkodjon a cinizmustól: ez visszafelé épp olyan méreg, mint akire irányozza. Az ön lelke sokkal lágyabb, térjen vissza igazi énjéhez!

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: