2020-10-20 07:55:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Igyekezzen nem mindenkivel összerúgni a port, mert szüksége lesz támogatókra is

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az apróbb munkák nagyon felhalmozódtak az utóbbi időben - sok kicsi feladat, de már frusztráló az elmaradás. Szánja rá a mai napot, amikor tovább bennmarad, és végez mindennel. Induljon tiszta lappal végre!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Igyekezzen nem mindenkivel összerúgni a port, mert szüksége lesz támogatókra is. Kihívásokkal teli időszakot él át a munkahelyén, de a tudásán túl nagy szüksége lesz a taktikai érzékére is a helyzet rendezéséhez.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Elkezdődhet egy új kapcsolat az életében, ha a régivel nem elégedett, vagy valamilyen szempontból túl nagy gondot jelent önnek. Például azért, mert szerencsétlen módon egy szerelemi háromszögbe keveredett, és már keresné a kiutat...

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kétséges időszak következik. Veszteséget okozhat egy múltbeli tévedése, de ugyanúgy sikereket is elkönyvelhet anyagi téren. Egy biztos: végre törődnie kell az anyagiakkal, nem intézheti el egy legyintéssel.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne mondja ki a véleményét az első haragjában, mert később nagyon megbánhatja. Ha így tesz, a munkatársaival való viszonyán is sokat javíthat ma. Erre a későbbiekben is nagy szüksége lesz.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén a tetőfokára hágott a feszültség, a harcnak még mindig nincs vége. Kedden igyekezzen minél jobb helyzetbe kerülni a főnökénél. Üzleti kérdésekben most képtelen a tisztánlátásra, inkább ne vágjon bele most saját vállalkozásba.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon élvezi a baráti társaságot és a történéseket a közvetlen környezetében. Ha nem akarja kenyértörésre vinni a dolgot a kedvesével, akkor igyekezzen őt is bevonni a társasági életébe. Különben magányosnak, elhanyagoltnak érezheti magát.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A környezete megszokta már, hogy ön mindig nagyon határozott, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Engedje át az irányítást!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A környezete megszokta már, hogy ön mindig nagyon határozott, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Engedje át az irányítást!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valószínűleg nem ért egyet a főnöke, a főnökség tetteivel. Azonban csak óvatosan adjon hangot az ellenvéleményének, ha lehet inkább ne is a munkahelyén. Hamar kívül találhatja ugyanis magát!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Párjától jó híreket kaphat, ami segít önnek abban, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot. Az is támasz, ha azt látja, hogy legalább a másiknak jól mennek a dolgai. Így kevésbé érzi magát kiszolgáltatottnak, és jobb lépéseket tehet a maga érdekében is.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha ön vállalkozó, akkor nehezebb időszak következhet el az üzleti életében. Megszaporodhatnak a partnerével kapcsolatos gondjai is. Ám, ha a mai napon sikeresen túl lesz, várható a jó fordulat.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: