2017-06-15 06:49:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hírt hall egy régi barátról

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egyszerűnek gondolta a mai napját, mégis egy feladattal sokáig elfoglalja magát. Az elképzelés, amely nagy lehetőségként tűnt fel, már nem érdekli. Nem baj, ha módosít a tervein!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Nagy örömére szolgál, hogy hírt hall egy régi barátjáról. Érzelmeit nem kell háttérbe szorítania, de ne siesse el a dolgokat. Lehet, hogy sok mindenben megváltoztak, mégis megtalálják a közös hangot!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Anyagilag akkor jár jól, ha kihasznál minden plusz kereseti lehetőséget és nem ijed meg az újdonságoktól. Napi programjába iktasson be egy vásárlókörutat, ahol magát is meglepheti!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valami nézeteltérés folytán összeütközésbe kerülhet azzal az illetővel, akivel nem akart. Beszélje ki a gondjait, de őt is hallgassa meg, és érezze át a másik helyzetét is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Egy olyan helyzet állhat ma elő, amikor gyorsan és elszántan kellene cselekednie. Szerencsére ön elég határozott ehhez, így sikerrel túljut az akadályon. A mai nap igen változatosan fog alakulni, bosszúságok és örömök is adódnak szép számmal…
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rájöhet, hogy megbízhatónak hitt ismerősei kifecsegik közös titkaikat. Keserű tapasztalatokat szerez az emberi képmutatás és színlelés terén. Kicsit tekintsen vissza az elmúlt időszakra, és vonja le a tanulságokat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Ez a bolygóállás elsősorban a szellemi területre hat. Alkalmas az idő arra, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, vagy befejezze a félbe maradt tanulmányait, letegye a nyelvvizsgát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Nagy kísértést érezhet arra, hogy sok pénzt költsön el, valami olyat szeretne megvenni, amit már régen kinézett magának. Induljon el nyugodtan vásárolni, de figyeljen oda alaposan az árakra, mert ma egy nagyon kedvező vételt is kifoghat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat. Megelégelte, hogy mindig csak eltűrje mások szeszélyeit. Intrikák, csalások, pletykák is előfordulhatnak, sőt akár be is csaphatják önt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kudarcérzete támadhat egy talán meggondolatlanul kötött szerződés miatt. Ez a feszült időszak ideges zavarokkal terhelheti önt, de katasztrófára azért ne számítson. Egy fontos munkát ma nem fog tudni befejezni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében látható, ez kedvez önnek. Egymást érik a váratlan, de kellemes meglepetések. A munkájában is nagy örömét lelheti.

Halak: II. 19. - III. 20.
A munka ma nem megy jól, a szerelmi élete azonban felpezsdülhet. Új kaland a láthatáron! Talán nem is egy új ismeretségnek, hanem egy régi viszonynak köszönheti a flörtöt.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: