2015-08-03 07:38:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hallgatni arany!

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold segíti, hogy teljes energiával vesse bele magát a munkába. Sajnos veszélye is van a mai bolygóállásnak: most könnyen túlterhelheti magát, ha nem figyel tudatosan a pihenésre is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma még a Halak jegyében áll, sajnos nincs elég ideje a „bemelegítésre”, mielőtt nekikezdene ennek a hétnek. Koncentráljon arra, amit rutinból is el tud végezni. Estére egy jó tanács: „Beszélni ezüst, hallgatni arany”.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold éberré és startra késszé teszi. Ez a nap nem lesz unalmas, ha jól rakja ki a lapjait, sokat elérhet. Az érzelmei valósággal túlcsordulnak. Ügyeljen arra, nehogy a saját vagy mások titkait kifecsegje.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hétfőn a Halak jegyében álló Hold segít felpörgetni az eseményeket. Ne hagyja magát hajszolni, ha úgy érzi elfáradt, tartson szünetet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold készül a Kos jegyébe lépni, ezért tempósan indulhat a hét. Ma jó hangulatban lesz, hiszen a bolygók többsége még nem lépett ki az Oroszlán jegyéből. Este már ne hozzon komoly, hosszú távra szóló döntéseket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez sajnos nem könnyíti meg az ön napját, úgy érzi majd, hogy képtelen a feladataira összpontosítani. Hajszoltnak érzi magát, nyomás alatt lesz. Ha nem akar hibákat elkövetni, maradjon a saját tempójánál, akkor minden rendben lesz. Este ne mondjon el mindent, amiről tudomása van.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz ugyan szemben áll a Mérleg jegyével, a hét mégis jól indul. Most könnyen lendületbe jön, motiváltnak érzi magát, és képes olyan dolgokat is véghezvinni, ami eddig nem sikerült.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bolygóhalmozódás van a hivatását jelző területén, ez arra enged következtetni, hogy rengeteg munka vár önre a héten. Arra kell vigyáznia, hogy ne essen túlzásokba, és ne pörögjön jobban, mint amennyire szükséges. Este lehetőleg ne foglalkozzon pénzügyekkel, és vásárolni se menjen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Halak jegyében álló Hold a családi kapcsolatait hozza előtérbe. Ötleteivel fellelkesítheti a házastársát vagy a szüleit. Arra kell vigyáznia, hogy a családi titok valóban titok maradjon.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, az ön kommunikációt jelző területén, és megnehezíti a hét első napját. Ennek ellenére igyekszik a legjobb teljesítményt nyújtani. Este ne higgyen el mindent, amit hall...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden bolygó önnek dolgozik, így minden első próbálkozásra sikerülni fog. Óriási tempót diktál, a többiek csodálni fogják ezért. Csak annyit ígérjen, amennyit be is tud tartani.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold ma még az ön jegyében áll, ami jól jönne, ha a Jupiter nem állna vele kedvezőtlen kapcsolatban... Ha nem lesz sem túl lassú, sem túl gyors, akkor helyt tud majd állni. Ma kerülje az ismeretlen embereket, és ne bízzon senkiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: