2019-02-04 06:17:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hallgasson az ösztöneire

Napi horoszkóp feburár 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, így ön szellemileg nagyon friss és fogékony az új dolgokkal szemben. A legjobb ötletek jutnak eszébe, és tudja, hogyan kell döntenie bizonyos dolgokban. Új és érdekes impulzusok érik. Tárgyalásai az ön javára dőlnek el.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Érzelmei a legmagasabb és a legmélyebb ponton ingadoznak. Figyeljen a környezetében lévőkre, ne terhelje túl őket az érzelmi kitöréseivel. A Merkúr is támadja a Bika jegyét, ez inkább kellemetlen hatással lesz önre. Hallgasson az ösztöneire, így meg tudja akadályozni, hogy bárki becsapja.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmei a legmagasabb és a legmélyebb ponton ingadoznak. Figyeljen a környezetében lévőkre, ne terhelje túl őket az érzelmi kitöréseivel. A Merkúr is támadja a Bika jegyét, ez inkább kellemetlen hatással lesz önre. Hallgasson az ösztöneire, így meg tudja akadályozni, hogy bárki becsapja.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén most próbára teszik a türelmét. Hamar ingerült lesz, és nem úgy reagál a kritikákra, mint ahogyan kellene. Tartsa magát vissza egy kicsit, mert a többiek nem értik ezt a viselkedést. Inkább sportoljon, vagy alkosson valamit.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Alkalmas a mai nap a csapatmunkára, mindenki figyel a másikra. Vannak a környezetében, akik csodálatra méltóan tudnak érvényesülni. Ön sincs elveszve, gyorsan megtalálja a megfelelő szavakat, ha meg akar győzni valakit valamiről.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Plútó hatása miatt minden ösztönös döntése abszolút helyes lesz. Most érdemes a hivatással aktívabban foglalkozni, sok új ötlet jut majd eszébe.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Merkúr és a Mars kellemes fényszögben áll a Mérleg jegyével. Egy csodálatos időszak indul az ön életében, új, kedvező fordulatot vehetnek az ügyei. Lelkileg is sikerül harmóniába hozni magát. Este még nyugodtan tevékenykedhet lakásában. De egy kis sport sem árthat.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a kreatív készségei kerülnek az előtérbe. Keve támad valamit barkácsolni, készíteni, fotózni, zenélni, érdeklődési területének megfelelően. Nagyon találékony lesz.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Egy ötletet gyorsan meg tud valósítani. Hivatásában dicséretet és csodálatot arathat. Változások várhatóak, és ön jól tud alkalmazkodni hozzájuk.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kissé ideges lehet a nap zavaraitól, és hamar eljut az idegkimerültség határáig, de jó eredményeket fog elérni. Cselekedeteit most inkább érzelmei irányítják, és ezzel a lehető legjobban jár el.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Energikusan, tele tettvággyal kezdheti a hetet. Hivatásában sok minden adódhat. Ha új állást keres, ma találhat valami kedvező lehetőséget. Este szánjon több időt a párkapcsolatára. Munka után menjenek el kipróbálni egy új szórakozóhelyet, vagy főzzenek együtt valami finomat.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Fennáll annak a veszélye, hogy mindent eltúlozhat. Ennek nem muszáj így történnie, mérlegelje, hogy mi az, ami valóban fontos. Ha hivatásában döntést kell hoznia, a Neptunusz segíteni fog, hogy megérzéseit is figyelembe tudja venni döntéseinél.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: