2014-06-16 02:54:14• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hajlamos túlreagálni a dolgokat

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hangulata megint a szokásos: kiszámíthatatlan. Még ezt tetézi, hogy a munkahelye is felbolydult darázsfészekké vált. Uralkodjon az érzésein, mert nem szabad, hogy azok irányítsák a döntéseit! Ma higgadtságból kell vizsgáznia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Van, akit csak bántana a túlzott tájékozottsága. Legyen bölcs!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. De azért észre kellene vennie, hogy valamiben mégis segíti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a magasságok elérése, hanem a puszta talpon maradás a cél. Ne aggódjon azonban, hamarosan fordulni fog a kocka. Tehet is érte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb jobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nyitottnak kell lennie, új dolgokat kell megtapasztalnia az életében. Ha az élete valamely területén űrt tapasztal, akkor az épp azért van, hogy az elmúló helyet adjon valami újnak. Legyen az párkapcsolat, munka, vagy hobbi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem kellene folyton mindenbe beleszólnia. Ön néha olyan dolgokban is hajlamos illetékesnek tartani magát, amihez valójában vajmi kevés köze van. Ha egy kicsit háttérbe húzódik, attól még nem esik ki a köztudatból, vagy a hatalomból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán túl hiszékennyé vált az utóbbi időben. Meglehet, annyira szerelmes lett a saját álmaiba, ábrándjaiba, hogy bármibe kapaszkodik, csak megtarthassa azokat magának. Ám ami mások szemében hiszékenység, belülről valójában erős hit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rugalmasságával és engedékenységével ma többre menne, mint a dacoskodással. Ha már nem is tudja visszafogni magát, legalább ne a kedvesén gyakorolja az akaratosságát. Ha így tesz, könnyen lehet, hogy a társa inkább az elmenekülést választja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha csak ábrándozással tölti a napját, akkor abból aligha lesz világmegváltó tett. Ám, ha nem ábrándozik, akkor aligha tudja megálmodni a jövőt. A kettő közötti egyensúlyt kellene ma megtalálnia. Ehhez korán kell kelnie és feküdnie is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön mindig is hangulatember volt, a mai napon azonban még önmagán is túltehet. Hol a fellegekben, hol a legmélyebb sárgödör legmélyén érzi magát. Ne tetézze ezt a hangulatot még alkohollal: annak biztos sírás lesz a vége.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: