2020-03-30 07:56:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hajlamos ma a felesleges aggodalmaskodásra, talán a pénzügyi helyzete miatt szorong

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars ma átlép a Vízöntő jegyébe. Ön egyébként is egy harcos jellem, ami most még függetlenség-vággyal és konoksággal párosul. Pozitív értelemben is megnyilvánulhat ez a bolygóállás, például találékonysággal, aminek most nagy hasznát veszi.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hajlamos ma a felesleges aggodalmaskodásra, talán a pénzügyi helyzete miatt szorong. Koránt sincs olyan rossz körülmények között, mint gondolja! Kaphat egy hírt egy közeli barátjától, ami alaposan elgondolkoztatja.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold-Merkúr kvadrátja miatt élesen reagálhat minden helyzetre. Ma ítéletalkotása kritikus és nem biztos, hogy helytálló. Az idegeskedés emésztőszervi gondokat okozhat. Ha van kertje, kertészkedjen, szellőztesse ki a fejét!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen előfordulhat, hogy tapintatlan viselkedésével vagy meggondolatlanságában bántó szavakkal sérti meg környezetét. A Hold-Merkúr fényszöge okozhat nehézséget, egy kis plusz pihenés, vagy relaxáció jót tenne.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg energiája van, de fontos, hogy képes legyen együttműködni a párjával. Óvakodjon a vitatkozástól, mert könnyen bedühödhet és szakításra is sor kerülhet.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma semmiképp se veszítse el a türelmét! Ha megállja, és képes nem felemelni a hangját, és nem mutat nyílt ellenállást, akkor a taktikusságával sokkal többet érhet el, mintha nyíltan szembeszáll az ellenfelével.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a kreatív oldala kerül előtérbe, hiszen különlegesen zseniális ötletek jutnak az eszébe. Egyiket olyan jól sikerül majd megvalósítani, hogy akár bevételi forrás is lehet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars-Szaturnusz együttállása a negyedik sorsterületét érinti, ez jelezhet az otthona körüli munkálatokat, esetleg egy kisebb felújítást. A munkahelyi problémákkal kapcsolatban, ha a múlt héten nem járt volna sikerrel, most kaphat egy második esélyt.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a hetedik életterületén vonul át, most igaz, hogy nagy szüksége van emberi kapcsolatokra, de vigyázzon, mert most könnyen rászedheti valaki. Ne dőljön be a túlságosan szép ígéreteknek, ajánlatoknak!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önt most nagyon motiválja a pénz, folyamatosan különböző üzleti lehetőségeken jár az agya, ma tehet is ezért valamit, mert a Szaturnusz-Mars koncentrált energiája a második sorsterületen összpontosul.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars-Szaturnusz konjunkció az ön első sorsterületén jelentkezik. Amit most elhatároz, azt véghez is viszi, de vigyázzon, mert ez nem a nagy, kockázatos vállalkozások vagy befektetések ideje.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a Mars belépett az ön tizenkettedik sorsterületére. Ha csalódott, vagy ingerlékeny, annak magában keresse az okát. Dolgozzon egyedül vagy segítsen másokon valamilyen jótékonysági munka keretében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: