2019-09-15 05:08:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hajlamos két végén égetni a gyertyát

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Merkúr konjunkció az ön hetedik sorsterületén halad át, ezzel az állással ön figyelembe veszi mások szükségleteit, igényiet. Erős vágya van, hogy kedvesével együtt töltse ezt a napot, szórakozzanak, barangoljanak és beszélgessenek. A mai napon ön a szokásosnál diplomatikusabb.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden vágya az, hogy kedvesével egy romantikus napot töltsenek el. Szerelmi életét fokozhatja, hogy ön most szenvedélyes és hajlamos két végén égetni a gyertyát.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön mentális adó-vevő készüléke magasra van állítva. Gondolkodása kreatívabb a szokásosnál. Sívesen szórakoztat beszélgetésével, humorérzéke különösen az egekben szárnyal, ez kifejeződhet abban, hogy gyermekivel, kedvesével szórakozás vagy a romantika felé fordulnak. Legfőképp élvezi azokat a játékokat, amelyekben másokkal versenyezhet.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma kvadrátot alkot a Szaturnusszal, néhány belső gondolat leblokkolhatja. Az az érzése, hogy önt partnere nem támogatja. Keresse az idősebb emberek társaságát, ők nyugtatólag hatnak az ön labilis lelkivilágára.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon lehetősége van arra, hogy javítsa a személyes kapcsolatait, például egy meghívás keretében, kellemes esemény vagy tevékenység alkalmával. Kilátása van egy új szerelmi kapcsolat kezdetére, nem vad izgalmas, de mindenképpen kellemes. A népszerűsége emelkedőben van.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A romantikus ügyek mostantól kedvezőek, élvezheti a boldog társasági eseményeket. Kedvező hatással vannak a bolygók a találkozókra, növelik a lehetőségeket az intimitásra, kezdetét veheti akár egy új szerelem is.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz együttáll a Merkúrral, ez boldog társasági eseményeket jelezhet. Élvezetes kirándulásokat tehet, meglátogathat egy hangversenyt vagy más művészeti eseményeket. Ön a szokásosnál kezdeményezőbb, szerető érzések kerítik hatalmukba, és fokozzák a szexuális életét.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma hajlandó kísérletezni vagy kockáztatni az élete irányának megváltoztatásában, olyan dolgot akar tenni, amelyben megmutathatja bátorságát, és amely egyedülállóvá és különlegessé teszi.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek a mai napon lehetősége nyílik néhány baráti meghívásnak eleget tenni. Találkozhat valakivel, akivel a közös érdeklődés már adott, mely kiváló alapja lehet kapcsolatuknak. Sajnos viszont az intimitás teljesen hiányozhat, így a baráti kapcsolatnál többről aligha lehet szó.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz-Hold szembenállás önt túlzott érzékenységhez vezeti. Úgy gondolja, ha vasárnap is bemegy dolgozni az természetes, és nem érzi annak súlyát, hogy ez családjának milyen nehézséget jelent, mivel ön azt gondolja, hogy a családjáért dolgozik. Ez így is van, de meg kell találnia a megfelelő egyensúlyt, hogy senki ne sérüljön.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetséges, hogy ma üzleti partnereivel konfliktus adódhat, még békében mennek el egy rendezvényre, ahol szó eshet a közösen kezelt pénzügyekről, amely miatt egy vita keletkezhet. Amiről most megbeszélés esik, ez mélyen érinti önt.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars az ön hetedik sorsterületén halad át, ez bizony egy kétélű kard, mert felismerheti, hogy együttműködés nélkül a párkapcsolata sehová nem vezet, de a partnerek viszont kihívást jelentenek egymásnak. A szoros emberi kapcsolatok élénkek, de konfliktusokkal terheltek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: