2020-01-06 09:38:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ha egy mód van rá, tartalékoljon egy kicsit

Napi horoszkóp január 6-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a kilencedik sorsterületén vonul át, folytasson tárgyalásokat üzleti ügyekben, kérje ki jogi tanácsadók véleményét. Ha van bírósági ügye, a tárgyaláson legyen szerény, mutassa az udvariasabb arcát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön első sorsterületén halad át, munkahelyén ma jól teljesít, amiért extra pénzt is kaphat. Ha egy mód van rá, tartalékoljon egy kicsit, ne költse el azonnal az összeget!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr közeledik a Naphoz a Bak jegyében, emiatt ma nagyon lényegre törően kommunikál. Megfelelő érvelési képességgel rendelkezik, bár lehet, hogy szűklátókörűség jellemzi a gondolkodásmódját és alkalmanként hiányzik az egyébként önre oly jellemző humor.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kiválóan fényszögelt az összes hetedik sorsterületen tartózkodó bolygókkal, ez egy harmonikus nap lesz partnerével, láthatóan nagy önök közt az egyetértés. Sok mindenről tudnak ma beszélni.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vigyáznia kell, nehogy túl merevvé váljon gondolkodásában. Lehet, hogy hideg vagy kemény válaszokat adhat a munkatársainak, alkalmazottjainak. Ez a hatodik sorsterületen elhelyezkedő Merkúr-Nap konjunkciónak köszönhető a Bakban.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr-Nap konjunkció az ön ötödik sorsterületén helyezkedik el, ami lehetőséget ad arra, hogy kreatív tevékenységek, alkotó munkák kerüljenek az előtérbe. Ha van valamilyen hobbija, most arra is sok időt szakíthat.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lázadónak és kicsit provokatívnak mutatja magát. Mások számára lehet, hogy ez vonzónak tűnik, de legbelül kissé magányos lehet. Most a nem szokványos kapcsolatok vonzzák önt, nem akar szabálykövető lenni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A párkapcsolatában adódhatnak konfliktusok. Nem értenek egyet anyagiakban, és nehéz a helyzet, mert a Mars önt forrófejűvé teszi, az Uránusz a partnerét viszont taktikussá… Próbáljon meg felülemelkedni a helyzeten!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars-Uránusz fényszöge váratlan bonyodalmakat okozhat. Mandulagyulladása lehet, vagy úttesten várható koccanás, mindkettővel szemben próbáljon meg védekezni.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön most nagyon elégedett a párkapcsolatával, az ön uralkodó bolygója a Szaturnusz kellemes fényszöget alkot a Holddal. Ünnepelhetnek valamit, talán épp az ön születésnapját, nagyon jól sikerül az este.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz kellemes megjelenést biztosít önnek, ráadásul intellektuálisan is nagy meggyőző erővel áldja meg. Ma mindent elérhet, amit csak akar! Ha szingli, jó eséllyel ismerkedhet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap és a Neptunusz tranzitja növeli érzékenységét és mások iránti együttérzését. Szüksége lehet arra, hogy segítsen rászorulóknak, vagy csatlakozzon közösségi csoportokhoz valamilyen nemes ügy érdekében.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: