2017-07-17 07:42:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Gyorsabban halad a feladataival

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygója, a Mars kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Hatalmi harcokra kerülhet sor a munkahelyén – ezekből jobb, ha kimaradna, nyílt acsarkodással biztos nem jut előbbre... Nehezére fog esni, hogy ne bosszankodjon valaki miatt, és sajnos a kapcsolata sem lesz mentes a feszültségektől.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Most sokkal gyorsabban, hatékonyabban halad a feladataival, mint egyébként. A Nap együtt áll a Marssal, tanúja lesz egy-egy veszekedésnek, amelybe mások igyekeznek majd önt is bevonni. Tartsa magát távol ezektől.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Izgalmas időszakot él át. Ön kerül most a figyelem középpontjába, mindenki az ön közelében szeretne lenni. Magánéleti álmait megvalósíthatja.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap együtt áll a Marssal a Rák jegyében. Rengeteg apró rutinfeladatot kell elvégeznie. Többen is próbára tehetik a türelmét, szerencsére jól bírja ezeket a helyzeteket. Tűzzön ki nagy célokat, és kövesse belső megérzéseit. A siker nem maradhat el!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Már ébredéskor különösen jól fogja érezni magát, és a nap folyamán is jó híreket kap. A pénzügyeiben is fordulat várható.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy cél, amit egykor fontosnak tartott, egyre jobban elhalványul ön előtt. Lehet, hogy egy haszontalan szenvedélyt tartott tökéletes célnak, de most rájön, hogy tévedett.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében jár, a Hold a Bika jegyében van. A mai nap kiváló szerelmi kalandokra. A siker pillanataiban azonban ne a továbblépésen törje a fejét, hagyjon helyet a spontaneitásnak. Ha már házas, szerelmük és hűségük még szilárdabbá válik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az önnel szemben álló Bika jegyében áll. Ne csodálkozzon, ha a meghitt családi környezetben súrlódásokra kerül sor. Mindenki ragaszkodik a maga igazához, türelmetlenek lesznek egymással szemben. Ma este menjen korábban aludni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vihar dúl a lelkében, ezért jobb, ha egy kicsit félrevonul, és nem a párján vezeti le a feszültségét. Egy hűséges baráttal való beszélgetés viszont jót tehet…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nehéz eldönteni, hogy a sors kényszeríti-e, vagy ideges kapkodása miatt kerül-e kínos helyzetbe. Anyagi problémák, vagy családi konfliktusok teszik próbára türelmét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Munkahelyéről olyan híreket hall, amelyek igazolni látszanak az aggályait. Ne kezdjen kapkodni, jobb, ha a cselekvéssel vár addig, amíg tisztán körvonalazódnak az új feltételek, körülmények.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Halak jegyében áll, de kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. A lényegeges feladatokra kellene szorítkoznia, és nem kellene túl sokat követelnie önmagától. Este kellemes meglepetés éri, amitől visszatér az életkedve.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: