2017-09-17 09:40:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Gondolkodjon el párja szavain

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a nap kicsit vontatottan halad. Fáradt, és eléggé kedvetlenné válik, semmi sem akar sikerülni. Fogadja úgy a dolgokat, ahogy jönnek, nem kell mindig nagy nyüzsgésnek lennie. Pihenje ki magát alaposan!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A párja kérdőre vonja egy fontos üggyel kapcsolatban. Gondolkodjon el a szavain, lehet, hogy van némi igazság abban, amit mond. Ha sikerül elkerülniük a veszekedést, a délután már jó hangulatban telhet. Estére szervezzen baráti találkozót!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre pontot tehet egy olyan kapcsolat végére, ami az utóbbi időben már több terhet jelentett, mint örömet. Ezért senki nem tehet önnek szemrehányást, ön se tegyen saját magának! Koncentráljon azokra, akik igazán fontosak önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Próbáljon meg kikapcsolódni: sportoljon, sétáljon, találkozzon a barátaival. A természet segít elterelni a figyelmét a kínzó gondolatokról. Van, amin nem érdemes rágódnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Több szerelmet és gyengédséget kap, ami nagyon jót tesz Önnek. Most szüksége van a beszélgetésre és a párja közelségére. Ha ön egyedülálló, használja ki az estét, és ismerkedjen, mert most jó eséllyel párra találhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párja hangulatingadozásai kihozhatják önt is a sodrából. Pedig veszekedés helyett inkább beszélgetniük kellene.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikerül túllendülnie a régebbi sérelmein, és most felhőtlenül örülhet a családdal töltött óráknak. Rengeteg új ötlete támad, főleg a lakás átalakításával kapcsolatban.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fontolja meg jól, ki az, akinek kölcsönad, mert nem biztos, hogy viszont látja a pénzét! Főleg, ha a teljes bizonytalanságra kér az illető… Ne hagyja magát kihasználni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fontos, hogy ne kerülgesse a forró kását, hanem tisztán és világosan mondja el, hogy mit szeretne. Sok meghívást kap ma, és nehezen tud választani közülük. Szórakoztató estéje lesz, az ön ízlése szerint való.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár valaki félrelépésre csábíthatja, nem éri meg hűtlenkedni, már egy kis flörttel is lebukhat a párja előtt… Inkább a meglévő kapcsolatát élénkítse fel, szervezzenek közös programot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan látogatója érkezhet, talán nem a legjobbkor, de azért ne mutassa ki a bosszúságát… Annál is inkább, mert végül remek hangulatban telik a hirtelen adódott vendégeskedés.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ünnepeljen minden percet, élvezze a családja és a barátai társaságát. Ha ön egyedülálló, most óriási esélyei lesznek a pártalálásra. Több pénzt ad ki, mint amennyit kellene, ezzel alaposan felboríthatja a költségvetését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: