2018-04-14 05:47:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Gondolja át céljait

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön jegyében áll, ez feszültséget okozhat az életében. Bántó szavakat mond valakinek, amiket már nem lehet meg nem történtté tenni. Próbálja menteni a menthetőt, leghamarabb a bocsánatkéréssel ér el célt. Este a szerelem, a szeretet dominál.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehezen, fáradtan indul napja, de később valami bearanyozza életét. Olyan boldogság keríti hatalmába, hogy a föld fölött jár tíz centivel. Ezt talán Ámor okozza… Holnap megáll a Merkúr, majd újra előre indul, ez kedvezni fog a karrierjének is. Gondolja át a céljait!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egészsége úgy kívánja, hogy sok időt töltsön a szabadban, ezért egy kirándulás vagy séta jót tenne. Ha kipiheni magát, erőt gyűjthet a következő hetekre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Elképzelhető, hogy önhöz is elér annak a baráti házaspárnak a boldogtalansága, amelynek a családi élete zátonyra futott. Bár sokszor igaza van, mégis jobban tenné, ha hagyná, hogy szerettei maguk alakítsák az életüket.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most inkább a megérzéseire, ösztönére hallgasson, mint észérveire. Kövesse a szíve hangját, ne törődjön mások véleményével. Meglátja, hogy nem fogja megbánni vakmerőségét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében van, ez nem kedvez önnek. Ma nincs valami rózsás hangulatban. Ennek ellenére figyeljen a többi emberre. Csak azért, mert nem érzi túl jól magát, nem szabad megbántania senkit. Este maradjon otthon kedvenc olvasmánya társaságában.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Miután reggel szerencse éri, a nap további részének is nagy várakozással néz elébe. A csodálatos véletlen találkozások és más események feloldják.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A véletlen nagy szerepet kap a mai napon. Jó helyen van jó időben, ennél szerencsésebb nem is lehetne. Fogadja el, amit kínálnak, vagy ahová meghívják, bármiről legyen is szó.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében van. Kényes helyzetbe kerülhet, mert olyan emberek viszályában kell tanácsot adnia, akiknek egyikét sem szeretné megsérteni. Valószínűleg visszaélnének a segítőkészségével.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sajnos le kell tudnia egy kellemetlen beszélgetést. Tetőfokára hág a feszültség ön és jó ismerőse között, aki pedig kedves a szívének. Bár lecsillapodnak a kedélyek, a káros utóhatás nem kerülhető el. Próbáljanak megegyezésre jutni, és ha lehet, békét kötni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyébe lépett. Egészsége és szépsége dominál a mai napon. Szinte sugárzik személye. Mindenki megfordul ön után, amerre jár. Éljen vidáman és egészségesen. Ezért tegyen meg mindent.


Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon megtakarított pénzére, ingóságaira! Egy könnyelmű pillanatában ugyanis sok pénzt veszíthet, ráadásul önként, bár rossz tanácsokra hallgatva. Egészségére fordítson kiemelt figyelmet, menjen el egy uszodába, szaunázzon, töltődjön fel egy kicsit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: