2015-07-31 08:36:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Fogjon össze másokkal!

Napi horoszkóp július 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, így az ön számára minden könnyedebbé válik. A gondok és a problémák leperegnek önről. Mintha szárnyakat kapott volna, annyira könnyűnek érezheti magát. Másokra is átragad a jókedve.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most jobban megy a munka, ha összefog másokkal, és tapasztalatot cserélnek. Sokat tanulhat ebből, és a kollégai is hálásak lesznek érte. Megvannak a saját elképzelései, de ne makacsolja meg magát, az együttműködés kompromisszumot kíván mindkét féltől. Az estét meghitt hangulatban, a kedvesével töltheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most teljes mértékben ki tudja élvezni a nagyszerű fényszögek által nyújtott lehetőségeket. Nem ismer lehetetlent, sem a munkában, sem a magánéletben... Ha a hivatásával kapcsolatban valami fontosat szeretne megtenni, akkor most rukkoljon elő az ötletével a főnökének.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez önt elszánttá teszi. Most biztosan nem engedi, hogy más arassa le a munkája gyümölcsét - jól is teszi, megdolgozott a sikerért! Egy beszélgetés mélyebb lelki szinteken érinti majd önt, és ennek hatására sok minden új értelmet nyer.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma minden másképpen fog alakulni, jobban, mint ahogy számított rá. A Hold a Vízöntő jegyében áll, és lehetővé teszi önnek, hogy teljesen kibontakozhasson. Ma valósággal sugárzik, és amibe belekezd, azt siker koronázza.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mára már ne tervezzen semmi fontosat, a nehéz feladatokkal pedig inkább várja meg a hétfőt. Este figyeljen oda arra, amit a kedvese mondani akar, mert fontos dolgokról esik majd szó!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most különösen fontossá válnak a baráti kapcsolatai. Ha megengedheti magának, dolgozzon kevesebbet, viszont töltsön több időt azokkal az emberekkel, akik fontosak az Ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegében áll. Végezze el a munkáját, mégpedig hibátlanul - ön képes erre, és ezzel tisztában is van! Ne legyen türelmetlen, mindenhez időre van szükség. Este találkozzon egy barátjával, az illető pontosan fogja érteni, hogy mit is akar mondani.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pénteken a Hold a Vízöntő jegyében áll, új lendületet adva önnek. Visszatér az életkedve, ragyogó ötletei támadnak. Ne veszítse el mindjárt a türelmét, vagy a bátorságát, ha mások nem reagálnak elég lelkesen!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez fáradttá, enerválttá teszi önt. Lehetséges, hogy állandó védekezésre kényszerül a munkahelyén, talán valaki a pozícióját veszélyezteti... Vegye kissé lazábban a dolgokat, és közelítsen higgadtan a szituációhoz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Pénteken a Hold az ön jegyében áll, ez kedvezőtlen önnek. Feszültnek, fáradékonynak érezheti magát. Bár egyes beszélgetések a kelleténél ingerültebb hangon folytatódnak, valami jó mégis kisülhet belőlük. Este ragyogóan érzi majd magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez nagy ügyességgel ruházza fel önt a gyakorlati dolgokkal kapcsolatban. Azt a feladatot, ami nemrég még sok fejfájást okozott önnek, sikerrel meg tudja majd oldani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: