2015-03-29 01:48:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ez a nap is szép lesz

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A vasárnapot már az Oroszlán szemszögéből nézi a Hold. Ez arra indítja, hogy kicsit elgondolkozzon. Több mindent kétségbe fog vonni. Délután mi sem lehet szebb, mint a tavaszi erdőben egy barátjával sétálva a világról és az emberekről beszélgetni. A friss levegő jót tesz Önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap is szép lesz. A Vénusz a Bika jegyében maradt, és jól kapcsolódik a Plútóhoz. Érezheti Ön is, hogy milyen jó hatással van ez az életére. Így nincs mást tennie, mint szép dolgokkal foglalkoznia. Ezekhez természetesen a szerelem is hozzátartozik. Próbáljon meg aktívan részt venni ebben. Csodálatos élményben lehet része.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Halak jegyében áll, fényszög nélkül. El kellene gondolkodnia a hivatásán, és további céljain. Beszélgessen barátaival, és közeli ismerőseivel a nagyon mély dolgokról is. Ezzel tovább léphet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, közelít a Jupiterhez. A kilátások túlságosan lelkesítők, semhogy a józan okok, tények domináljanak. Viselkedését is kissé megváltoztathatja, kicsit merészebbé válhat. Egyszer az életben jelenthet valami komolyabb anyagi fellendülést, akár egy szerencsejáték segítségével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter a legjobb kapcsolatban áll a Nappal. Hajlamos lehet másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan fellépni. Ezt persze senki sem veszi jó néven és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek során. Ha semmit sem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhatnak a dolgai.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez az Ön esetében egy átlagos napot jelenthez. Inkább befelé forduló lesz, és gondolatai néhány összefüggés körül járnak. Figyeljen arra, hogy egy dolognak a jó vonatkozásait nézze!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold vasárnap az Oroszlán jegyében áll. Legyen ez az Ön napja, nem kell másokhoz alkalmazkodnia. Minden jár Önnek, és mindent megkaphat, amit csak szeretne. Este látogassa meg legjobb barátját.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold ma az Oroszlán jegyében áll, ezzel az Ön vitalitása is nő. Ez a konstelláció hatalmat jelent. Gondolja át jelenlegi letét, és ahol kell változtasson rajta. Egy séta az erdőben tényleg jót tenne Önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Több időt kellene fordítania a kedvesére, mint másokra. Húzódjon kicsit vissza, és koncentráljon a párkapcsolatára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold egész vasárnap az Oroszlán jegyében áll. Képes lesz nagy önfegyelmet is tanúsítani. Ez tehát jó alkalom arra, hogy személyes gyarapodását, önismeretének fejlesztését vagy bármely más hosszú távon megtérülő feladat elvégzését tüzze ki célul.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hét legjobb napjának ígérkezik a vasárnap, hiszen a Hold az Oroszlán jegyében áll. Szellemileg, lelkileg és fizikailag is jól érezheti magát. Délután már legyen óvatosabb egy kicsit, mert a Jupiter minden ok nélkül elégedetlenséget válthat ki Önből.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz kellemetlenkedik Önnel. Akadályoztatásokra kell számítani. Egyik fele arra bíztatja, hogy lépjen csak tovább, míg másik fele azt mondja, hogy „nem, nem vagyok elég jó". Legyen ennek tudatában, és kimért tempóban haladjon előre. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei nagy része indokolatlan volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: