2019-10-16 01:13:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Esélye lehet arra, hogy partnerével elsimítsák az elmúlt napok feszültségeit

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold trigont képez a Plútóval, érdemes lenne ezt a remek konstellációt befektetésre felhasználni. Sikere lehetne gazdasági társulásban vagy biztosítási kötvényekbe való befektetésben.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön első sorsterületéről remek sugárzást ad a Plútóra, amely az ön hetedik sorsterületének az uralkodója. Most esélye lehet arra, hogy partnerével elsimítsák az elmúlt napok feszültségeit, sőt szenvedélyes kibékülésben lehet része.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hatodik sorsterületén áthaladó Vénusz remek munkahelyi hangulatot teremt, lehet, hogy egy kollégája szerelmet vall önnek. A munkaidő lejártával ön még nem indul hazafelé, hanem „csapatépítés” címszóval szórakozni mennek munkatársaival.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold szembenállást képez ma a Merkúrral, valószínűleg olyan híreket hall, amelyek ellentétesek azzal, amitől elégedettnek érezné magát. A beszélgetések most frusztrálók lehetnek, túl érzékeny lehet mások véleményére vagy kijelentésére.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ki ma otthonában szülei, családtagjai, vagy partnere között. Valami kipattintja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál és önkéntelenül felhánytorgatják a régi sérelmeiket és csalódásaikat. Menjen bele, és öntsenek tiszta vizet a pohárba, a vagdalkozásnak csak szipogó orr a vége.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold-Merkúr szembenállás miatt tárgyaló partnereivel kisebb nézeteltérések keletkeznek, nehéz lehet most a tényekhez ragaszkodni. Ha lehet, tegye át egy másik időpontra a megbeszéléseket, főleg a szerződések aláírását.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mint minden Mars tranzitnál, ezúttal is óvakodnia kell az éles szerszámoktól és a veszélyes helyzetektől. Felléphet valamilyen fertőzéses vagy lázas betegség is. Mindez különösen akkor igaz, ha ön dühös vagy feszült állapotban van. Legjobb lenne kemény munkával, vagy sporttal levezetni az indulatait.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön hetedik sorsterületén vonul át, közben egy ragyogó trigont vet az uralkodó planétájára, a Plútóra. Ez remek alkalom arra, hogy társulást hozzon létre és így megtöbbszörözheti a bankszámláját. Ha volt is a párkapcsolatában némi viharfelhő, mostanra az is eloszlani látszik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Plútó és a Hold közötti remek fényszög kifejezetten az ön második sorsterületét erősíti, ez remek lehetőséget jelent pénzügyeit előnyösen rendezni, befektetéseit kamatoztatni. Ha kap egy üzleti ajánlatot érdemes szakemberek tanácsát kikérni, de nagyon is megfelelőnek tűnik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek hatalmas hivatástudata van, a vállalt feladatot mindig teljesíti, és most jött el az ideje, hogy a rengeteg munka gyümölcsei beérjenek. Pénzügyekre nézve kifejezetten jó időszak, ez már nem a tervkészítés ideje, hanem a haszon besöpréséről szól a mai nap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy leüljön tárgyalni feletteseivel és az igényei szerint tervezzék meg a szakmai jövőjét. A nyilvánosság is szerephez jut ma, fontos híreket kap és munkahelyi elismerést.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most szinte ég a tanulási vágytól és ez egy kiváló alkalom, hogy bejelentkezzen valamilyen tanfolyamra, izgalmas, hogy újra visszaülhet az iskolapadba. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet ilyenkor, feltéve, ha ön független, különben megmarad a barátság szintjén a viszony.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: