2020-02-14 08:14:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Érzelmileg változásokon megy keresztül, magától vagy kényszerítő hatásra

Napi horoszkóp február 14-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Keményen dolgozik mostanság, de számos lehetősége lesz a sikerre. Most türelmesen és fegyelmezetten tevékenykedik. A mai nap jó alkalom arra, hogy elővegye azokat a feladatokat, melyeket eddig halasztgatott, mert most lesz elég energiája ahhoz, hogy ezeket is megoldja.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold-Uránusz szembenállás a párkapcsolat területét érinti. Érzelmileg, lelkileg változásokon megy keresztül, magától vagy kényszerítő hatásra. Másként vélekedik kardinális kérdésekről, és ennek hangot is ad.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A pénzügyek kerülhetnek most előtérbe, valamilyen veszteség éri, váratlan kiadása lehet. Most ne számítson arra, hogy hitelhez juthat. A mai napon megismerheti az egymásrautaltság fogalmát vagy leckét kaphat önismeretből.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Váratlannak tetsző hirtelen problémák adódhatnak most szerettei és ön között, a régóta elfojtott feszültségek kerülhetnek most felszínre. Próbálja megőrizni a nyugalmát!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Mars helyzete rengeteg energiát ad önnek. A legjobban ezt úgy tudja hasznosítani, ha nemcsak a mai nap feladatait látja el, hanem már a jövőre gondol, és előredolgozik.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr fényszöget alkot a Skorpió-Holddal, ez éppen előnyére szolgálhat, felhasználhatja kutató munkára ezt az intenzív energiát, de tulajdonképpen bármilyen típusú feladatban nagy előrelépést tehet. A legjobb, ha egyedül dolgozik, mert most az ön kritikus természetének senki sem tud eleget tenni.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha vannak jogvitái, akkor ma sikerül megegyezni peren kívül. Most mindenféle kapcsolata, beleértve a szerelmit is, reményteljesnek ígérkezik.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az első sorsterületén átvonuló Hold miatt most nagyon intenzíven reagál minden élményre. Ha döntéshelyzetbe kerül, nyugodtan támaszkodhat megérzéseire, mert a Neptunusz és a Merkúr is támogatja. A krízishelyzettől sem kell félni, mert ön akkor teljesít a legjobban.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Uránusz szembenállás idegi feszültséget okozhat. Most legjobb lenne, ha egyedül dolgozna, ugyanis mindennek ellenszegül és mindenkivel szembeszáll, nem tűr el semmilyen ellentmondást, még a szokásos kötelességeinek sem kíván eleget tenni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Előléptetés várhat önre, mindenesetre hatékonysága feltétlenül javulni fog. A hatalmi pozíciókban lévő emberekkel most jó a kapcsolata, akik minden bizonnyal támogatják is önt karrierje előmozdításában. Pompás formában van.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehet, hogy céljai elérésében most módosítania kell a tervén, de ez egyúttal javítani is fog az esélyein, már ami a hivatását illeti. Eredményes nap elébe néz!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr és a Neptunusz az első sorsterületét érinti, ez a szokásosnál is nyitottabbá teszi a spirituális élmények iránt. Ha beiratkozik valamilyen önismereti, pszichológiai tanfolyamra, az eredmény szenzációs lesz, ez az a terület, ami igazán önnek való!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: