2018-12-16 16:25:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Értékes tippeket kaphat ma

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, ez jó előfeltétel egy sikeres naphoz. Lendületesen halad előre a munkáival, és egy fontos feladattal kapcsolatban különösen biztosnak érzi magát. Egy döntéshez azonban mégis gondolkodási időre lesz szüksége. Tudja, a jó dolgokhoz idő kell... Este sportoljon egy kicsit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Kos jegyében áll, ez egy kicsit elbizonytalaníthatja önt. Ha döntés előtt áll, kérjen időt magának. A mai napon a bankokkal és hivatalokkal eredményes tárgyalásokat folytathat. Értékes tippeket kaphat. A háttérben ön irányítja a szálakat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez egy harmonikus napnak ígérkezik, nagyobb zavarokra nem kell készülnie. Ma az a feladata, hogy a legközelebbi terveire összpontosítson, részletesen megtervezze és megbeszélje a dolgokat a karácsonnyal kapcsolatban is. Eközben nagyon jó eredményre fog jutni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Rák jegyének uralkodó bolygója kellemetlen fényszögben áll. Ez rendkívüli mértékben gyengítheti önt. Csak most érzi majd, mennyi energiájába került, hogy mindenki számára vigasztalást nyújtott… Pihenésre, felüdülésre van szüksége.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma különösen nyitott és őszinte, ami a szívét nyomja, megosztja másokkal és másokat is türelmesen végighallgat. Így rendkívül népszerű, és keresik társaságát. Este egy regény olvasása gyönyörű élményt nyújt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sajnos több zavarra kell számítania, sokszor félbeszakítják majd, de igyekezzen ezeket higgadtan fogadni. Bizonyos dolgokat úgysem tud befolyásolni. Ma nem szívesen lesz úton, a legjobban otthon fogja érezni magát. Ha túl stresszesnek érzi a helyzetét, otthona lesz az erőforrás az ön számára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Problémák adódnak a nap folyamán, igyekezzen azokat megoldani, és minél nagyvonalúbban viselkedni. Fokozottabban vigyázzon egészségére, mert még egy megfázás is gondot okozhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma gyorsan és hatékonyan dolgozik. Olyan korán elmehet a munkából, ahogyan csak lehet. Jól is teszi, mert még jó pár dolgot be kell szereznie az ünnepek előtt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma gyorsan és hatékonyan dolgozik. Olyan korán elmehet a munkából, ahogyan csak lehet. Jól is teszi, mert még jó pár dolgot be kell szereznie az ünnepek előtt.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, és ez nem tesz jót önnek. Ha döntéseket kell hoznia, állandóan kételkedik, hogy helyes volt-e, vagy sem. Ha teheti, aludjon rá egyet, mielőtt bármire elszánná magát. Aki dolgozik, annak kiegyensúlyozottnak kell lennie! Egy kis sport lenne a legmegfelelőbb időtöltés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe. Ön is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a saját és a mások érdekei között. Kedvességével, jó modorával megnyeri mások tetszését.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold nem a legjobb helyzetében áll, de ön ettől függetlenül kihozhatja a legjobbat ebből a napból. Jól szervezze meg a délutánját! Szerencsére a lényeges dolgok már tető alatt vannak...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: