2017-03-04 10:03:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Élvezheti az életet kedvére

Napi horoszkóp március 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Jupiter szemben áll az ön jegyében található Marssal. Mindenben el kellene kerülnie a túlzásokat, az evés és ivás területén is. Kapcsolatai is szélsőségesek lesznek, a nagy öröm mellett sajnos egy fájú csalódás is érheti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
égre van egy kis ideje pihenni, élvezheti az életet kedvére. Azért nem ártana vigyáznia a túlkapásokra a pénz és az érzelmek tekintetében, valamint feltétlenül tartsa be a diétáját is. Az örömök csábítóak, de sok problémához vezethetnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jól teszi, ha ma a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha ön még egy friss szerelem hajnalán van, akkor egyelőre ne keverje a barátságot a szerelemmel: a közös program balul sülne el!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szerencsés hírek érkeznek külföldről, ami sokszorozza az ön jó érzéseit. Ez valamiképpen az ön jövőjét is befolyásolni fogja, úgyhogy gondolja át ennek megfelelően a terveit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Segítséget adni szép dolog, de nem biztos, hogy abban a formában segítünk leginkább, ahogy azt elvárják tőlünk. Néha pedig a nem segítés az igazi segítség!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne akarjon minden elvárásnak megfelelni, hallgasson inkább a szívére! Azt pedig főként ne engedje, hogy olyanok is beleszóljanak a párkapcsolatába, akiknek ehhez semmi közük nincsen. Ma fennáll a veszélye, hogy valaki megpróbálja a párja ellen hangolni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jobb, ha ma nem akar minden problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet, de van néhánykellemes program, amivel elütheti az időt addig is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja ma. Fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barátot. Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne gondolja, hogy gondtalanul pihenhet. Valamiről megfeledkezett, talán az egyik családtagja, vagy barátja részére kellene egy apró ajándékot vennie, vagy legalább egy köszöntőt elmondania.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap a pozitív érzések és az optimizmus napja lesz. Nyugodtan elébe mehet a lehetőségeknek, főleg, ha vállalja a kezdeményezést. Jó időt választott a beszerzések vagy az értékesítések lebonyolítására.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha eddig egyedül volt, most hirtelen elege lett ebből az állapotból. Akárhány éves is ön, sohasem késő legalább lelki társra találnia. Ma jó eséllyel megismerkedhet valakivel, próbálkozzon egy társkereső oldalon! Könnyebben megy a dolog, mint hinné...

Halak: II. 19. - III. 20.

Fáradtnak érzi magát, ezért erre a hétvégére inkább ne is tervezzen semmit! A pihenésre nagyobb szüksége lehet, mint valaha. Hagyja a házimunkát, rendeljen pizzát, és maradjon ágyban.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: