2019-01-28 06:28:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Egy telefonhíváskor érdekes újdonságokról hall majd

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz és a Jupiter maradt a Nyilas jegyében, emiatt lendületesen kezdődik a hét. Ma mindenki barátságos önnel, nagyszerű ötletei vannak, és valószínűleg sikerül még az ismerőseivel is egy jót beszélgetni. Minden jól halad.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egész nap kevés energiával rendelkezik. Csak estefelé elevenedik fel egy kicsit. Ekkor még sikerül is intézni valamit. Egy telefonhíváskor érdekes újdonságokról hall majd.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz és a Jupiter segíti önt. Tele lesz megérzésekkel, ötletekkel, amit meg is tud valósítani. Talán még a hivatásában is fel fogja tudni használni őket. Ez a nap komoly nyereményeket jelez az ön számára.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Maradjon a jól bevált stratégiánál, a megszokott módon intézze ügyeit, hiába találják meg kéretlen jó tanácsokkal. Egy, a kedvesével folytatott nagy beszélgetés jó ötletekhez segíti majd hozzá.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Már egy ideje tudja, mit szeretne tenni, végre közelebb kerül a megoldáshoz. Most meg tudja valósítani azt, amit már régóta eltervezett. Tele lesz energiával, és következetesen igyekszik megtenni a lépéseket.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sikerének fő kulcsa a kreativitás. Lakásának szépítésében nyilvánul meg önkifejezése. Örömét leli jó ízlésének kamatozásában. Sok mindent valóra válhat, ha megfelelően koncentrál és cselekszik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Új kihívásokkal kerül szembe. A Vénusz és a Jupiter viszont kedvező impulzusokat küld ön felé. Szerelmi élete friss lendületet kap. Lepje meg ma kedvesét a kedvenc ételével. Jól ki tud jönni a többiekkel, fontos témákról beszélgethet velük.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold nyugtalaníthatja önt a Skorpió jegyében. Semmi sem akar igazán sikerülni. Sok elintéznivalója akad, és mindig közbe jön valami. Ne bosszankodjon, ne kapkodjon, ezzel tud csak segíteni magán!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tartsa magát távol mások problémáitól és viszályaitól. Ha nem érez kedvet a munkához, akkor se hanyagolja el feladatait! Este olvasson, pihenjen, de semmiképp se foglalkozzon már munkahelyi problémákkal.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Skorpió jegyében jár, ami az átalakulás szimbóluma. Esélye nyílik arra, hogy változtasson eddigi életén. Ha kellően elszánt, véghez viheti akaratát. Romantikus álmait valóra válthatja. Sokakat a bűvkörébe vonhat varázslatos egyéniségével.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Feladatai elvégzéséhez nincs biztatásra szüksége. Tudja, hogy mi a célja, s hogyan kell elérnie azt. Összhangban van önmagával és környezetével.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében jár, ez általánosan sok feszültséget teremt. Néhány előre nem látható eseményre kell felkészülnie, elég nagy lesz ma az összevisszaság. Délután már csendesül a helyzet, hagyjon magának időt, amíg a többiek mást csinálnak.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: