2019-02-14 05:06:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Családi életében váratlanul új problémák adódhatnak

Napi horoszkóp feburár 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A bolygók jelzése szerint találkozhat egy régi barátjával, akivel a nagy távolság ellenére is közeli viszonyban maradtak. Örömmel tapasztalja, hogy még mindig számtalan dolog köti össze önöket.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Békés, családi életében váratlanul új problémák adódhatnak. Bármiféle ellentétek, megoldatlan gondok lennének jelenlegi rokoni kapcsolataiban, ezek a jelenlegi nehéz helyzetben valószínűleg felszínre törnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold már az ön jegyébe lépett. Kedvezően alakulnak ügyei, csak keményen tartson ki az eredeti álláspontja mellett. Tekintsen bizakodóan a jövőbe. Magánélete boldogabbá válik a következő napokban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy rokonával nincs minden rendben, segítségre szorul. A bajok csak gyűlnek és gyűlnek. Szerencsére most van elég ereje, hogy megbirkózzon a gondokkal.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Más vallású vagy más nemzetiségű emberekkel kerülhet kapcsolatba. Hatáskörén túli körülmények arra késztetik, hogy vizsgálja felül előítéleteit, téves nézeteit a világról, amely körülveszi.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. A Szaturnusz és a Neptunusz kellemes fényszögben áll egymással, valóra válthatja egyes álmait. A délután egy kellemes meglepetést hozhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma semmilyen munka sem lehet sok önnek. Tárgyalásai, megbeszélései jól alakulnak. Tudja, hogyan szerezzen előnyöket magának. Este menjenek bulizni a barátaival, vagy csak hívja meg őket vendégségbe!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók ösztönző hatására rengeteg olyan munkába belekezd, amihez korábban nem érzett késztetést. Rendkívül érdekes találkozást jeleznek a csillagok. Anyagilag nincs gondja, de a nagyobb kiadásokat el kell napolnia.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sok minden változik környezetében, ami arra készteti, hogy új területen is próbálja ki képességeit. Feszültség, fejfájások és más kisebb gyengélkedések zavarhatják mai napját. Ha nem tesz tudatos lépéseket pihenése érdekében, ingerültté válhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold az Ikrek jegyében jár. Úgy érzi, hogy semmivel sem halad előre. Ez azonban csalóka dolog, mert igenis sikerülni fog lezárni egy dolgot. Ne halassza nagyon későre! Egy pletykás személy felboríthatja lelki békéjét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remekül veszi az akadályokat, sikerült megszilárdítani pozícióját. Pénzügyi helyzete emelkedő fázisba ér, s ezáltal sokkal magabiztosabbá válik. Egészségét egy influenza vagy nátha veszélyezteti. Környezetében is sok a köhögő, tüsszögő ember. Vigyázzon, ha zsúfolt helyre megy, tömött buszon utazik.


Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan, kellemes esemény teszi széppé és izgalmassá mai napját. Öntől függ, hogy mennyire használja ki a kínálkozó lehetőségeket. Viselkedjen felelősségteljesen! Ma újabb bizonyítékát találja személyes varázsának, mert ismét felbukkan egy romantikus érzelmű hódolója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: