2021-03-04 07:48:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Barátaid is segíthetnek abban, hogy megoldhass egy problémát

Napi horoszkóp március 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kedvetlenül kezdheted a napot, de aztán meg egyre vidámabb leszel. És hidd el, minél több mosolyt adsz a környezetednek, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza rád is. A végén boldognak érezheted magadat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Barátaid is segíthetnek abban, hogy megoldhass egy problémát. Túl sok ellenséget is szereztél, és most a lelkierőd nem elég, hogy felülkerekedhess rajtuk. Egy Skorpió-szülött viszont megoldhatja helyetted a dolgot!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars ma az Ikrek jegyébe lép. Ez sok erőt ad neked, de ezzel csak akkor mész valamire, ha képes vagy egy dologra fókuszálni. Ha hagyod, hogy szétforgácsolódjanak az energiáid, akkor csak veszett kapkodás lesz a vége.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Semmi okod rá, hogy feladd az álmaidat. Attól még, hogy nem mindenki akar veled álmodni, még nincs okod a visszavonulásra. A lelkesedésed erején is múlik, hogy hány embert sikerül magaddal ragadnod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A jegy szülötte nem arról híres, hogy elnyomná az érzéseit. A Skorpió-hold miatt viszont ma adódhat egy olyan szituáció, amikor mégis erre kényszerülsz. Most muszáj taktikusnak lenned.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma újra felpörögnek az események a munkahelyeden. Nagy csatározásokra számíthatsz, de semmiképpen sem szabad megrettenned, akármilyen marakodó is a hangulat. Neked még a támadás is hasznodra válhat. Végre kimozdít a holtpontról.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A túlélésre játszol, de mondhatni egészen jól elvagy a munkahelyeden, ügyesen ellavírozol. A magánéleti gondjaidat azonban nem lehet ezzel a stratégiával megoldani. Abban több komolyságra és felelősségvállalásra volna szükség.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyén halad keresztül. Remek napod lesz, most szinte lehetetlen ellenállni neked. Ne élj vissza az erőddel! Csak akkor csavard az ujjad köré a másikat, ha valóban komolyan érdeklődsz iránta.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Végre valami jó fordulat történhet az életedben, persze ezért neked is van mit tenned. Ma vedd a kezedbe a sorsodat, és vágj elébe az eseményeknek! Ha vannak támogatóid, vagy barátaid, akik jó tanácsokat adhatnak, akkor keresd fel őket!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Olyan váratlan események történhetnek ma veled, amikre képtelenség előre felkészülni. A közlekedésben ezért legyél nagyon is óvatos. Ha fáradt vagy, semmiképpen ne ülj a volán mögé. Az őrzőangyalod segít, de nem kellene mindent rábíznod.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha már elhatároztál valamit, akkor kár lenne azt feladnod az első akadálynál. Inkább erőlködj még egy kicsit: előbb-utóbb engedni fognak neked. Meglesz a szükséges engedély, családi jóváhagyás, pénz, főnöki beleegyezés, vagy bármi, ami szükséges.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelmes hangulatba kerülhetsz ma, de ezt nem biztos, hogy mindenki megérti. Van, aki némi gyanakvással szemléli a mondandódat. Inkább legyél visszafogott, és elégedj meg a bölcs mosollyal.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: