2021-04-10 06:27:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Amit mostanában kezdesz el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat

Napi horoszkóp április 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Lassíts egy kicsit, mert mások most alig bírják követni „gondolatfutamaidat”. A napi horoszkóp szerint otthon legyél óvatos: ha olyan vitát provokálsz ki, aminek egyetlen célja annak eldöntése, ki az úr a háznál, fogd vissza magad, mert később megbánhatod!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Amit mostanában kezdesz el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Az intuíciód is felerősödik, most kiváló taktikai érzéssel igazodsz el a lehetőségek között.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Tele leszel erővel, életkedvvel, szerelemmel, hittel. Sorsod kedvező fordulatot vesz, most pedig a sérelmeidért is elégtételt kapsz. Azt azért ne felejtsd el, hogy szeretteid aggódnak érted, most ne fogj lehetetlen küldetésbe és új projektet se vállalj!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon együttérző vagy – néha túlságosan is. Most is hajlamos vagy a szívedre venni mások problémáit, olyannyira, hogy az a saját magánéletednek a rovására megy. Segíts másoknak, de csak akkor, ha megkérnek rá!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hamar elbizonytalanodsz, ha vitapartnerek közé keveredsz, és szeretnél mindkettejüknek megfelelni, és valahogy kilavírozni a helyzetből. Ez azonban nem biztos, hogy lehetséges. Hallgass a szívedre, az tudja a helyes megoldást!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nehezedre eshet megtalálni a közös hangot a barátaiddal. Alapvetően a megfogalmazásban van a hiba. Ha csak foghegyről, félvállról fogalmazol, aligha számíthatsz rá, hogy az üzenet el is jut a célszemélyhez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tanulj meg a megérzéseidre támaszkodni, ha így teszel, sokkal jobban ráérzel a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lennél és tántoríthatatlan, mert nem várt akadályokkal kell számolni, de megéri küzdeni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes mostanság újragondolni a terveidet, megoldandó problémáidat, mert új megoldásokat találhatsz rájuk. Remek hangulatod van ma, ami nem is csoda, hiszen rengeteg bókot, elismerést zsebelsz be.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most még nehezebben viseled a kritikát, főleg, ha a párodtól kapod. Ne vesd el rögtön az ötletét, csak mert nem neked jutott eszedbe! Büszkeség helyett az engedékenység vihet előbbre a mai napon.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kerüld el a hirtelen reakciókat! Most nem érdemes zsigerből reagálni, még a támadásokra, bántásokra sem. A megértés, kedvesség még a vérmes támadásokkal szemben is jobb megoldásnak bizonyulhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan események követik egymást ma, de ez nem jelenti azt, hogy bármi okod van az aggodalomra. Ez lehet egy nyerő nap is, figyelj oda minden információra, semmi ne kerülje el a figyelmedet!


Halak: II. 19. - III. 20.

Kicsit labilis lelkiállapotba kerülsz. Fölösleges dolgokon rágódsz, amelyek úgyis megoldódnak maguktól, vagy túlnőnek a cselekvőképességednek a határain. Hívd fel egy bizalmasodat, és mondd el neki, ami nyomaszt!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: