2020-06-11 07:56:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Amit ma lát vagy érez, az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van

Napi horoszkóp június 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Neptunusz együttállás a tizenkettedik sorsterületét érinti: ez egy különlegesen érzékeny konstelláció. Agresszív személyekkel hozhatja össze a sors, legyen óvatos, ha odalép önhöz egy ismeretlen ember!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Amit ma lát vagy érez, az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van. Nem úgy fogja fel az eseményeket, az embereket, ahogyan azok a valóságnak megfelelnek. Beszélje át a gondjait egy barátjával!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Energiaszintje meglehetősen alacsony, legjobb, ha minél könnyedebben veszi a dolgokat. Vigyázzon nagyon az egészségére, mert most a felírt gyógyszerek sem biztos, hogy a szokott módon hatnak.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kétségek gyötörhetik afelől, hogy vajon tényleg jó-e az a párkapcsolat, amiben él. Lehetséges, hogy a problémákat csak bebeszéli magának, de az is lehet, hogy a mostani konfliktus egy próbatétel, ami megmutatja, mennyire erős a kapcsolatuk.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fejezze ki magát nagyon precízen, mert könnyen félreérthetik. Az is elképzelhető, hogy valaki be akarja csapni, legyen résen, kritikus szemmel vizsgáljon meg mindent, ami útjába kerül.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Óvatossága miatt üzleti törekvéseit vagy vállalkozásait siker koronázza. Képes lesz türelmesen kitartani célja mellett és megtalálja a legjobb módját az elképzelései megvalósításának. Befektetései sikeresnek ígérkeznek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne pazarolja méltatlan emberekre érzelmeit! Jó hangulatban van, de nagy körültekintésre van szüksége. Talán még pénzügyi zavarokkal is számolnia kell.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehetséges, hogy ma többet követel magától, mint másoktól, valójában ebből származik a legtöbb gondja. Túlkomplikálja az ötleteit, meg kell tanulnia a dolgok fő vonalát látni. Titkos szerelmi kapcsolat kibontakozhat a mai napon.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hatalmas alkotó és szellemi erő lakozik most önben, aminek kifejeződésre kell jutnia, különben óriási energia vész kárba. Az önnel született lelkesedés ma megmutatkozhat kreativitásában a munkája területén, minden pillanatot ki kell használnia, különben a tétlenség búskomorrá teheti.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Félve vág bele a napba, de aztán olyan gyorsan végez minden teendőjével, hogy maga is meglepődik a hatékonyságán. Ha végzett azzal, amit előírt magának, keressen végre valami szórakozást, hívja fel rég nem látott barátait!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mivel most képtelen tárgyilagos maradni, ne engedje magát rábeszélni semmilyen üzleti tevékenységre. Tartsa magát távol minden anyagi jellegű kérdéstől, mert könnyen veszteség érheti.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nagyon hullámzó lesz a hangulata. Apróságok is felbosszantják, kis sikertelenségek is elvehetik a kedvét a munkától. Időnként azonban visszanyeri az optimizmusát, egy kedves gesztus a kollégái részéről elég ahhoz, hogy ismét jó hangulatba kerüljön.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: