2016-04-04 09:12:57• hírek • Noiportal.hu

Napi horoszkóp: Bika - A zűrzavar még fokozódhat

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Máris jobban érzed magad, hogy a hétvégét pihenéssel töltötted, és megszabadultál a válladra nehezedő terhektől. Képzeleted élénk, remek ötleteid támadnak, amelyeket a következő napokban hasznosíthatsz. Partnereddel is kezd rendbe jönni a kapcsolat. Jót tett a hétvégi felhőtlen együttlét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkában minden ott folytatódik, ahol pénteken abbahagytad. A zűrzavar, ha lehet, még fokozódik, lassan mégis minden a helyére kerül. Hamarabb is, mint gondolnád. Mikor mindent befejeztél, hirtelen fáradtság tör rád. Kószálj egyet, nézd meg, milyen tavaszi divatot kínálnak a kirakatok.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma igazán elemedben vagy, alig bírsz fel-feltörő energiáiddal. Ha ilyen életerő van benned, semmiképpen se fojtsd el, legfeljebb próbáld meg valahogyan hasznosítani kimeríthetetlen erőforrásaidat. Habár nem rajongsz a ház körüli teendőkért, ezt a délutánt nyugodtan rászánhatod. Ráférne!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hasznos volt a hosszas pihenés, kicsit sajnálod is, hogy elmúlt a hétvége. Eddig kispolgári szokásnak vélted a délutáni szendergést, a nagy ebédet, de most rájöttél, néha ezt is el tudod viselni. Felfokozott erővel vágsz bele a tennivalókba. Kedved azonban hullámzó, mint a tavaszi időjárás.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nem érhet olyan pofon, sorscsapás, mely után ne lennél képes felállni és tovább küzdeni. A csillagok állása hatással van rád, így készülj a viharokra, melyek tüzes természetedet felkorbácsolhatják. Az Oroszlánnak nincs mitől félnie, szervezete a kellemetlen sugárzásoknak is ellenáll.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mindent egy lapra teszel fel. Merész ez a vállalkozás, de jó esélyed van rá, hogy nem tévedsz. Ha sikerrel jársz, hosszú távra biztosítod jövődet. Úgy látszik, ma ilyen merész napod van, mert a szerelemben is kockáztatsz. Jobb lenne, ha nem tennéd, de ha mégis, viseld a következményeit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mintha minden a feje tetején állna. Hiába ébredsz könnyedé, vidáman, összecsapnak a hullámok a fejed felett. De ha nyűgösen, rosszkedvűen kelsz, számíts rá, a későbbiekben kedvezően alakul a nap. Lehet, hogy az egész élet csak nézőpont kérdése? Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne az élet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ajándékként pottyan öledbe ez a nap. Nem is tudod, mit kezdj vele. Dolgozz, vagy inkább a pihenésnek szenteld? Igazság szerint főleg az utóbbira szolgáltál rá. Ezt válaszd még akkor is, ha mások inkább munkára fognának ma is. Lehet az aktív pihenés is. Egy kis szauna, masszázs, úszás.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Választásod szerencsésnek bizonyult. Többről van itt szó, mint futó kalandról, ezt már tudod. Most már is csak tőled függ minden. Hogy mennyire tartod vonzónak és fontosnak a kapcsolat lehetőségét. Házas Nyilasoknak is kedvez ez a nap, hiszen párjuk ma ismét a régi hévvel szeretik őket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy kissé bizonytalannak, védtelennek látszol egy bizonyos dologban. Ne engedd kitudódni határozatlanságodat, mert visszaélhetnek vele. Kiszolgáltatottságodban könnyen rossz tanácsadóhoz fordulhatsz, és olyanra bízod titkaidat, aki érdemtelen rá. Nem érkezett még el a nyilvánosság ideje.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hangulatod kiváló, véleményed biztos, és válaszaid megfellebbezhetetlenül okosak. Az unalmas, vérszegény napot sikerül szenzációsra varázsolnod. Délután, mint aki jól végezte dolgát, haza sietsz, hogy kedvesed oldalán ott folytasd, ahol tegnap abbahagytad. Nem is tehetnél ennél jobban.

Halak: II. 19. - III. 20.
Teljesítményed egyenetlen. A legjelentéktelenebb külső körülmény is hatással van munkádra, képtelen vagy felülemelkedetten szemlélni a packázásokat, melyeknek szenvedő alanya vagy. Hozzáállásodon változtatni kell. Vagy megszünteted az okokat, vagy megtanulod elviselni a következményeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: