2020-10-17 07:57:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A szerelemben szerencsésnek érezheti magát

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ingerültsége nem használ a szerelemnek. Most a szokásosnál is nehezebben mehet önnek, hogy a magánéletét elválassza a hivatásától. Pedig jobban tenné, ha nem vinne mindent haza, és nem zúdítaná minden baját egyenesen a kedvese nyakába.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerelemben szerencsésnek érezheti magát. A kalandvágya igencsak megnőtt, hódítani akar minden áron. Csakhogy olyanokat is magához vonzhat, akik aztán végül egyáltalán nincsenek az ínyére.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A pénz válhat a vita forrásává a tartós kapcsolatában. Mind a ketten sokallhatják ugyanis a másik kiadásait. Márpedig, amíg bármelyikük is igazságtalannak érzi az elosztást, vagy megrövidítve érzi magát, addig a szerelemben sem képesek harmonikusan egymásra találni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nem lesz képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedje magát. A stratégiája: „mindent, vagy semmit”, és ez megnehezíti azt, hogy egyetértésre jussanak vitapartnerével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy ismerősével futhat össze, aki nagy erőfeszítéseket tesz, hogy rábeszélje valamire. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át, főleg, ha a pénzügyeket is érinti!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók hatására most sokkal nyitottabbá és közlékenyebbé válik. Ma megismerkedhet valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesznek. Adjon esélyt a kapcsolatnak!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A legtöbb dolog, ami ma történik, ellenkezik a várakozásaival. Sok múlik a hozzáállásán, azon, hogy mennyire tud rugalmasan viszonyulni a problémákhoz. Tele van energiával, de ezt el is pocsékolhatja, ha túlzott jelentőséget tulajdonít annak, ami jelentéktelen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most csak azzal kellene foglalkoznia, amit szeret. Nyugodtan lehet kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni öntől. Cserébe ma ön se fukarkodjon a dicsérettel, a jó szóval! Szervezzen valamilyen közös programot a családnak!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az akadályokkal szemben kitartóan tud küzdeni, de ma többször is kihozzák a sodrából, és ez tovább nehezíti a helyzetet. Nagy kockázattal járó feladatokat ma nem kellene elvállalnia! Az este viszont csodálatosnak ígérkezik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha nem beszélnek róla, a gondok akkor is megvannak. Tegye világossá partnere számára, hogy manipulációval nem érhet célt, tehát fölösleges próbálkoznia vele.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha teheti, akkor halassza el a tervezett találkozókat, mert utólag biztosan csak bosszankodna - most nem a tervei szerint alakulnak a dolgok. Ingatlan ügyekben váratlan lehetőséget jeleznek a csillagok; azért ne kapkodja el a döntést, van még ideje végiggondolni, mit akar.


Halak: II. 19. - III. 20.

Rengeteg otthon a tennivalója, de gyorsan el tud készülni mindennel. Adjon magának egy kis időt, hogy végiggondolja a hetet, pihenjen, olvasson. Próbáljon meg lehiggadni, mert valami alaposan felzaklathatta a közelmúltban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: