2017-02-14 23:21:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A munka frontján segítik önt a csillagok

Napi horoszkóp február 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Mérleg jegyében áll. Most az egyensúly megtalálása a legfontosabb! Ne essen túlzásokba, és ne vágja túl nagy fába a fejszéjét. Hagyjon magának időt, hogy kipihenhesse magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munka frontján segítik önt a csillagok. Be tudja hozni mindazt, amivel elmaradt. A magánéletében viszont adódhat néhány nehézség. A párjával, vagy a gyermekével most nehezen értik meg egymást. Legyen egy kicsit türelmesebb, ha ingerült, akkor inkább fojtsa magába a dühét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bár rendben mennek a dolgai, szerelmi téren gondjai támadhatnak. Vegye rá párját, hogy beszéljék meg a problémákat. Az is sokat segíthet, ha kettesben töltik az estét, és szerveznek valamilyen romantikus programot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Munkájában nagyobb változás előtt áll. Legyen elővigyázatos, ha a főnökeivel tárgyal, mert lehet, hogy az ön számára kedvezőtlen szerződéssel állnak elő. Ne kapkodjon, olvasson el mindent alaposan!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó a hangulat ön körül, és pontosan tudja azt is, hogy mit szeretne. Már régóta gondolkodik valamin, most lesz alkalma ezt megosztani az egyik ismerősével, aki sokat lendíthet előre a tervein. Érdekes tippeket is kaphat, melyek megerősítik abban, hogy helyes az elgondolása.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma számíthat néhány kritikus megjegyzésre. Ne lepődjön meg, ha egyesek egészen sértő hangon nyilatkoznak a munkájáról, vagy kötnek bele a viselkedésébe. Gondolja végig, van-e bármi alapja a megjegyzéseiknek, és ha nincs, akkor lépjen túl rajta!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Fantasztikus napnak ígérkezik a mai. Valaki megvallja önnek az érzéseit, ha ön egyedülálló, akkor ne hárítsa el a közeledését. Elképzelhető, hogy bár elsőre nem tetszik önnek különösebben az illető, később kiderül, hogy lenyűgöző a személyisége!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fáradtnak érezheti magát, hiányzik önből a motiváció. Túlságosan stresszes volt elmúlt időszak, többet kellene törődnie az egészségével. A friss levegőn való mozgás kifejezetten jót tesz önnek. Könnyen hibát véthet a munkájában, ha nem figyel oda az apró részletekre. Ne legyen annyira szétszórt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma az egyik ösztönös megérzése jön a másik után, ezek a nehéz helyzeteken is gyorsan tovább tudják lendíteni. Ugyanakkor most hajlamos lesz arra is, hogy alulértékelje önmagát, és elbizonytalanodjon. Este próbáljon meg egy kicsit feltöltődni, találkozzon a barátaival.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és ez sokat segíthet önnek az emberi kapcsolataiban. Sikerül tisztáznia néhány félreértést, és békét köthet egy régi haragosával is. Ma sok bókot zsebelhet be!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ismerősei közt lehetnek olyanok, akik irigykednek önre, ezért legyen nagyon elővigyázatos. Inkább azok társaságát keresse, akik tudnak örülni a sikereinek!

Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, jószívűségét nehogy kihasználják! Különböző ajánlatokkal ostromolják, de most senkinek se adjon egyértelmű választ. Várja ki a kedvező pillanatot a döntéshozatalra.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: