2013-07-15 09:44:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A mai estét töltse baráti társaságban

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szerelem és anyagiak, üzlet és pénzügyek kapcsolódása látszik az ön számára. Az anyagi támogatás, pénzügyi lehetőség azonban nem rendszeres, inkább a jelenre vonatkozik. Éljen vele, de ne alapozzon rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai estét töltse baráti társaságban, és nap közben is mosolyogjon többet a kollégáira, a feletteseire. A barátságosság még nem karrierizmus, de sokan hálásak lehetnek azért a kellemes légkörért, amit ön teremt maga körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tegye félre a féltékenykedést, a kisszerű dolgokat! Legyen végre nyitott és vidám: legyen végre önmaga! Ha levetkezi ezt a mostanában felvett szomorú, intrikus lényét, maga is elcsodálkozik, mennyire idegen ez öntől.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Több helyre is készül a nyáron, vagy talán már ott is van valahol. Ámde folyton előjön énje: mindig hazavágyik. Ha azonban az otthoni helyzetét valamiért tarthatatlannak érzi, akkor nagyon jó, ha időnként elmegy, hogy visszavágyjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó szépség és szerelem bolygó hatására most különösen vonzónak fogják önt tartani az emberek. Mivel rendkívüli egyéniség, természetesen az irigyei is sokan vannak. Ha nyaralni megy, csakis valami egzotikus helyre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Régi vágya, hogy a magánéletét, a körülményeit rendezze. Egyelőre azonban csak fokozódik ön körül a rendetlenség. Bármennyire idegesítő is ez, mégis csak az út egy majdani, új rend felé. A nagyon közeli jövőben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön társasági ember, mégsem szeret annyira a központban lenni. Inkább csak közvetítőként: ez az ön szerepe. Ma alkalma adódhat rá ismét, hogy ezt a szerepét gyakorolja. Összehozni ellenségeket: ezt senki nem tudja önnél jobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szorgalma példás, és a kitartása is bámulatra méltó. Vannak azonban olyan ügyek, amelyek nem érik meg a fáradtságot és a reá pazarolt időt. Ha úgy érzi, ma valami ilyesmit csinál, akkor a lehető leggyorsabban hagyja azt abba!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne csak folyton a szeretteivel foglalkozzon! Ma végre szakítson egy kis időt saját magára! Tervezze meg jobban a jövőjét, dolgozza ki aprólékosan a részleteket. Még ha ez csak a jövő heti nyaralása is. Ne bízza a véletlenre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szeretne előbbre lépni a munkahelyén, a karrierjében. Ha úgy érzi, a jelenlegi állásában erre egyáltalán nincs mód és lehetőség, akkor sürgősen keressen más lehetőségeket! A személyes támogatók sokat segíthetnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A gyakori testmozgás, amibe az utóbbi időben fogott, máris sokat javított fizikai erőnlétén, és ezzel együtt lelkiségén. Ön az a fajta, aki lassan, nehezen öregszik. Ez nagy lehetőség, de tennie is kell érte. Szellemiekben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lassú ugyan a haladás, amit az útján megtesz, de a célbaérése annál biztosabb lehet, minél kevésbé akarja elkapkodni azt. Most inkább a pihenésen van a hangsúly. Ne törődjön munkával, karrierrel! Lásson világot!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: