2019-08-31 05:07:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A hosszú távú befektetések gyümölcsözőek lehetnek

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars együttáll a Nappal az ön hatodik sorsterületén, miközben az Uránusztól kap egy fényszöget. Ezt a hatalmas energiamennyiséget fontos lenne építő jelleggel használni, sportban vagy kreativitásban, új projektek megkezdésében, mert ha irányítás nélkül marad, erőszak vagy agresszió formájában jelenik meg.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ötödik sorsterületén tartózkodik, miközben trigont alkot a Szaturnusszal, ideális feltételeket biztosít önnek mindenféle kapcsolat fenntartásához. Jelentős korkülönbséget jelenthet egy új szerelem esetében. A hosszú távú befektetések gyümölcsözőek lehetnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr új lehetőségeket nyit meg az életében, lehet, hogy néhány izgalmas hír jön az útjába, vagy új embereket ismer meg, akik ösztönzőleg hatnak a gondolkodásmódjára.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold együttáll a Vénusszal, ez érzelmessé teszi a mai napon. Egy új szerelem veheti kezdetét, a Szaturnusz hatása miatt jelentős korkülönbség lehet a felek között. A meglévő kapcsolatokban is szorosabbá válik a kötődés.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon izgalmas napnak ígérkezik a mai, a megnövekedett energia és az intuíció segíti az önmegismerésben, és ez lehetővé teszi, hogy kifejezze önmaga mókásabb oldalát. Kiváló alkalom, hogy kipróbáljon valamilyen új kalandot!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön első sorsterületén öt planéta tartózkodik, ez kiemelkedő napot jelent az ön számára, szikrázó gondolkodást eredményez, növeli az esélyt az új felfedezésekre, és új barátok megismerésére.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tizenkettedik sorsterülete magasan kidomborodik a mai napon, ez az önismeret tartománya. Fontos lenne önnek a regeneráció, a visszavonulás. Átgondolhatja meglévő ügyeit, pihenjen, töltse fel lelki „akkumulátorait”.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars a Nappal együttáll a tizenegyedik sorsterületén, most megismerkedhet néhány nem hétköznapi emberrel. Itt az ideje, hogy kövesse álmait és eszményeit. Ez egy boldog, célorientált nap lesz, másokkal együtt nagy dolgokat hozhat létre.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A karrier sorsterületén öt égitest tartózkodik, amely hozzásegítheti önt a kimagasló eredményhez. Az elismerés minden bizonnyal meglesz.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön uralkodó planétáját, a Szaturnuszt, a Vénusz jótékony sugárzásokkal segíti. Mindenféle emberi kapcsolatát a kölcsönös tisztelet jellemzi. Jó alkalmat ad a mai nap a formálisabb eseményekre.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránuszt a negyedik sorsterületén több égitest is jótékonyan fényszögeli. „Fészekrakásra” kifejezetten alkalmas a mai nap, egy kedvező ingatlanhirdetésre bukkan, vagy talán most veszi át új otthona kulcsait.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A népszerűsége megnövekszik, és elősegíti az együttműködést az az öt égitest, amely az ön hetedik sorsterületén utazik át. Mindazonáltal szüksége lesz némi diplomáciai készségre is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: