2019-03-23 07:00:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A halogatás nem jó módszer.

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Fogyó Hold van a Skorpió jegyében. Az elmúlt időszak rohanásában talán fel sem tűnt önnek, hogy mennyi minden megváltozott a lakóhelyén. Új kávézók, új éttermek nyíltak, fedezze fel őket! Ez romantikus programnak sem utolsó, erre pedig most nagy szüksége van a párjával.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a Kos jegyében jár. Vannak helyzetek, amikor szembe kell nézni a tényekkel. Szedje össze magát egy kicsit! Jól gondolja át a dolgokat, mielőtt dönt. A halogatás nem jó módszer.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen indul a napja, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy elérje a megfelelő fordulatszámot. A Hold a Skorpió jegyében van: az egész napi sürgés-forgás közben bizonytalan félelmek gyötörhetik. Jógázzon, meditáljon, relaxáljon.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold víz-elemű jegyben, a Skorpióban áll. Úgy érzi, hogy a nap 24 órája is kevés lenne ahhoz, hogy kipihenhesse magát. A szervezete kimerülőben van, sokkal többet kellene az egészségével törődnie.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre elérkezett a lehetőség, hogy a saját dolgaival foglalkozzon. Rendet tehet a polcokon, az íróasztal fiókjában. Befejezheti elmaradt levelezéseit. Nyugodt hangulatban zárja a hetet!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Stresszesen kezdődik a hétvége. Talán elhamarkodott volt, és ennek is köszönhető a kialakult helyzet. Pihenjen egy kicsit, azután szedje össze magát. Az este már békésnek ígérkezik!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó élményekben lehet része, és új barátságokat is köthet, elképzelhető, hogy megismerkedik ma valakivel, akivel később szoros lesz a kapcsolata. Az is előfordulhat, hogy lát egy olyan filmet, vagy olvas egy olyan könyvet, ami megváltoztatja a gondolkodásmódját.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold már az ön jegyében van. Intenzív és szenvedélyes lesz a mai napja. A barátságokat átjárják az érzelmek, melyekről a beszélgetésekben is sok szó esik. A gyakorlatias dolgok ma teljesen háttérbe szorulnak.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kiváltképp élénkké válik, semmi esetre sem szeretne otthon maradni. Lüktet az élet ön körül, szeretne kávézni, beszélgetni a barátaival, szeretteivel. A legfontosabb, hogy emberek között legyen.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Amit megígért, azt ma be kell tartania; ez esetben azonnal elnyerheti a jutalmát, elismerés vagy egy szép ajándék formájában. Az estéjét ajándékozza azoknak, akik közel állnak a szívéhez, és vegyen magának valamit, amiben örömét leli.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap a Kos jegyében jár. Ha ma beszélgetésbe elegyedik egy ismerősével, szomszédjával, egy idő után mindenki csak a maga igazát fogja hajtogatni. Jobb, ha egy legyintéssel abbahagyja a vitát.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön most kimondottan elégedett hangulatban van, érzi, hogy mindent el tud érni saját erőből, és komoly akadályokat és nehéz helyzeteket is meg tud oldani. Viszont mindenki önt keresi meg a problémáival, ami kissé kaotikus helyzeteket teremt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: