2012-10-26 08:42:40• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bika - A délelőtt csúcs lesz!

Napi horoszkóp október 26-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bár a Hold ma is a Halak jegyében marad, a Nap és Szaturnusz együttállása is hat még. Ezzel egy időben Mars és Jupiter találkozása is egyre erősebb lesz. Ezt ma már nagy megkönnyebbüléssel és örömmel érzed. Csodálatos estét fogsz otthon eltölteni. Kitárul a szíved, és elégedett leszel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap is mágikus csillagok hatása alatt áll. Egy Holdszünet két részre osztja a napot. A délelőtt csúcs lesz. Délután különös találkozásokra kerülhet sor. Ismét korábbi életedből ismert emberek keresztezik az utadat. Este ügyelj rá, hogy ne egyél túl sokat, mert hajlamos leszel erre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma is a Halak jegyében jár. Mágikus módon követed ritmusát, és nyugodtan, lazítva töltöd a napot. Még ha dolgoznod is kell, tedd ezt lassan, maradj teljesen magadnál, haladj lépésről lépésre. Este ünnepi hangulat lesz úrrá rajtad. Kedved támad még emberek közé menni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez lesz a heted legjobb napja. Minden fontos dolgodat ma intézd el. Merkúr és Vénusz egész nap melletted állnak. Elődeid ereje is veled van, neked segít, téged bátorít. Az este ismét a szerelem és a páros együttlét jegyében zajlik le.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap már jobb lesz, mert egy Mars-Jupiter kapcsolat kezd el hatni. Ez a két planéta közrefogja a Földet, és felrázzák azt. Ez többek között nálad is életkedvet ébreszt. Olyan, mintha az ég az ősz szomorúsága ellen tenni szeretne valamit, és ezért a jókedv és az öröm angyalait küldené a Földre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma engedélyt kapunk az égtől, hogy azt tegyük, amihez csak kedvünk van. Első helyen természetesen a szerelem áll. A Nap, Vénusz és Merkúr csodálatos helyzetben állnak a számodra. Azt kell mondanom, hogy valamit rosszul csinálsz, ha most nem találsz szerelemre. Ne beszéljünk azonban erről. Induljunk ki abból, hogy megtalálod a szerelmet, és az nálad marad, és csodálatos estéd lesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap már jobb lesz. A Hold ugyan még a Halak jegyében áll, de egy kapcsolat Mars és Jupiter között fokozatosan átveszi az irányítást, és nagy lendületet ad neked. Mindenesetre már alig várod a hétvégét. Este Holdszünet lesz, de Vénusz uralma alatt. Kellemes órák!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma a karjai közé vesz. Megmutatja neked igazságát. Mint egy tükörben, felismered, mi a feladatod ebben az életben, és megállapítod, hogy pont a helyes úton jársz. Jó esélyed van arra, hogy ne egyedül töltsd az estét, hanem lelki társaddal. Lehet, hogy ez az ember nincs ugyanazon a helyen, mint te, de ez nem fontos! A lelkek szerelme más valóságok szintjén mozog. Lelki társaddal a legbensőségesebb módon is együtt lehetsz, még ha egész messze is tartózkodik tőled.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma is a Halak jegyében marad, és a tegnapi Nap-Szaturnusz együttállás hatása is érzékelhető még. Most el kell űzz mindenféle kritikát az életedből, és el kell fogadnod, hogy ma mindenhez több időre van szükség. Ha sietni akarsz, az csak hibák elkövetéséhez vezet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma is a Halak jegyében jár, és Szaturnusz sem zavar. Ezért Vénusz és Merkúr hatása teljes mértékben érvényesülhet. Ma izgalmas találkozásokra kerül sor. Hamar a szenvedély is előjöhet. Ha egyedül vagy,engedélyezz magadnak egy kényelmes napot, és kényeztesd el magad. A jókedv és a szórakozás ma nem húzhatja a rövidebbet. Töltsd ki óráidat életkedvvel és megelégedettséggel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A Hold kezdetben a Halak jegyében marad. Ne csodálkozz, ha kissé erőtlen vagy. Az is megtörténhet, hogy valaki követelőzve, vagy akár agresszívan szembesül veled. Azt tanácsolom, húzódj vissza, ha ezt tapasztalod. Este csak azt tedd, amihez kedved van, ne menj bele kompromisszumokba.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold ma a te jegyedben áll. Megfigyeltem, hogy ez a Hold a legtöbb embert félénkké teszi. Ezt a legkevesebben mutatják ki, de ha megfigyeljük őket, feltűnik, milyen idegesek és nyugtalanok, és mennyire megpróbálnak rejtőzködni. Ez nálad másképpen van, mert a Halak jegye a te otthonod. Azért mondom ezt, mert könnyen meglehet, hogy ma valakinek segíteni tudsz ezt jobban megérteni. Garantáltan hagyatkozhatsz az érzéseidre, és hivatásodban egy jó darabot haladhatsz előre. Ez lesz a legjobb napod!

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: