2014-12-28 11:15:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika -Nincs mindig igaza

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, és a dolgok némileg álomszerű jelleget vesznek fel. Sajnos, olykor ezek az álmok rémálmoknak bizonyulnak. Jupiter marad még Oroszlán jegyében, ahonnan közvetlenül sugárzik önre. Különösen kapcsolataiban alakul csodálatosan minden. Érzi, hogy szeretik – és ez jól van így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem csoda, ha reggel egyből kipattan az ágyból. A Hold a Kos jegyében felélénkíti. Mindent akar, és mindent azonnal, azonban másokkal is kell egyeztetnie, és nem szabad elkapkodnia a dolgokat. Nincs mindig igaza, és ezt akceptálnia kell.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold továbbra is a Kos jegyében áll, és befűt önnek. Rugalmas és gyors, de néha elhamarkodott is. Délután tehetne valamit az egészségéért, mert az ön egészségéért felelős Merkúr kellemetlen fényszögben áll. Legyen jó önmagához! önmagunkat kényeztetni akkor is csodálatos, ha valaki csupán a lábunkat masszírozza.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Reggel még egy holdszünet uralkodik, ezért nem sok értelme lenne korán nekivágni a dolognak. Maradjon nyugodtan tovább az ágyban! A Holddal a Kos jegyében szórakoztató lesz a bevásárlás. Vigyázzon, mert semmivel sem tud majd betelni! Munkája este is uralja gondolatait. Készüljön fel a következő hétre, folytasson le pár telefonbeszélgetést. Ez meg fogja nyugtatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma elég nagyvonalú, szeretné megnyerni a világ szimpátiáját. Mindemellett azért maradjon hű önmagához! Lehet nagyvonalú, de ne veszítse szem elől saját érdekeit sem. Este jutalmazza meg magát valamivel, mert erre bőven rászolgált.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap nem feltétlenül az öné. A Hold a Kos jegyében áll, önnek pedig oda kell figyelnie a dolgokra, összpontosítani kell. Délutánra eléggé elfárad, és a dolgokat inkább csendben intézze. Ma éjjel álmai színesek és változatosak lesznek. Sokat meg fog tudni önmagáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ilyenek a csillagok. Tegnap még tartózkodóak, ma teljesen kiállnak ön mellett. A Hold a Kos jegyedben áll, ön pedig elemében érzi magát. Délután ösztönösen közeledik egy dologhoz, és élvezi majd, ha segíteni tud másokon. Este meghitt közelségre vágyik. Töltse kedvesével kettesben ezt az időt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold Mars által uralt jegyben áll, ön pedig csúcsformában van. Ezt nagyon kifejezően prezentálja is. A Merkúr segítségével a kommunikáció is igen jó. Kimondja, amit gondol és érez, ezt pedig jól fogadja mindenki. Este kedvese is örül, amikor kimutatja érzéseit iránta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Kos jegyében bátrabbá teszi önt. Jobban ki tud állni érdekeiért. Pontosan tudja, hogy mit akar, és végre egyszer elhatárolja magát. Így pont oda jut, ahová igyekezett. Mindent vagy semmit – ez a jelszó! Ez nem a kompromisszumok ideje.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma az Uránusz avatkozik bele a napi történésekbe, és máris minden másképp történik, mint ahogy elgondolta. A Hold a Kos jegyében gyors irányváltozásokról gondoskodik, és hamarosan azt sem tudja már, hogy mit kellene tennie, és mit akarsz tenni. Ne hagyja magát összezavarni, hanem inkább kétszer, háromszor is vizsgáljon meg mindent.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold alkalmat ad arra, hogy alaposan kipihenje magát. A Holddal, aki most a Kos jegyébe lépett, könnyed és szívesen csatlakozik olyan emberekhez, akik már elterveztek maguknak mára valami szép programot. Ön szereti a kellemes, meghitt estéket. Töltse a mait valakivel, akivel bizalmas viszonyban van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Kos jegyében áll, így nem sokáig lustálkodhat az ágyban, utána pedig zsúfolt lesz a program. A mozgás most nincs annyira kedvére. Egy tó partján sétálgatni, vagy egy étteremben üldögélni sokkal szimpatikusabbnak tűnik… Szereti a kényelmet, és azoknak a társaságát, akik nyugodtak.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: