2012-09-14 08:00:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - szerencsés napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szeretne egy kicsit lazítani, mert, bár még alig kezdődött el az ősz, máris túlterheltnek érzi magát. Ehhez azonban jobban meg kellene szerveznie a mai napját, hogy a közelgő hétvégén ne kelljen túlóráznia. Készítsen időbeosztást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma könnyen bajba keveredhet: inkább kerülje a vitákat, és a közlekedésben is legyen nagyon óvatos. A túlzsúfolt helyeket is jobb kerülnie, nehogy tolvajlás áldozata legyen! A legjobb lenne, ha ki sem tenné a lábát otthonról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szakmai féltékenység gyötörheti ma a szívét. Nincs pedig oka rá, hiszen, ha biztos a saját képességeiben, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarja. Az csak önnek is jó, ha mások is tehetségesek. Lássa be, legyen nagylelkű!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon. Ne veszítse el a másik emberek szimpátiáját, mert siker ide vagy oda, ha nem szeretik, akkor nem is számíthat rájuk. Pedig ön is csak másokból él.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre szeretne valami nagyot alkotni. Itt az idő, hogy amit eddig aprópénzre váltott, a tehetségét végre valami nagy és jelentős dologra használja. Ez mások szemében talán haszontalanságnak tűnik. De az időn túliban nem az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Olyan gondokkal szembesülhet, melyekről eddig is tudott, de egyszerűen nem volt hajlandó számításba venni őket. Most rákényszerül, hogy foglalkozzon velük. Jó megoldásokat találhat, és ettől ön is megkönnyebbül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, kedvese nem értékeli kellőképpen azt, amit ön tesz. Ha semmiképp nem éri el másként, akkor sorolja el neki, mi mindent is köszönhet önnek. Hálátlan feladat, de még mindig jobb, mint lenyelni a békát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szokásához híven ma túlreagálhat valamit. Ennek akár komoly perpatvar is lehet a következménye, ha nem enyhíti kemény szavait legalább a tettekkel. Ha megbánt valakit, utána próbálja meg kiengesztelni valami módon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre olyan feladatot kap, amit igazán önnek valónak érez. Talán kissé kétkedik abban, hogy képes lesz-e megfelelni az elvárásoknak, mégis elő kell vennie a legjobb képességeit. És a hitét is, nem utolsó sorban.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztal, az azért van így, mert arra talán nincs is teendője. Az utat másfelé kellene keresnie. Törjön magasabbra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Unalmas napnak néz elébe: de ez talán azért is van így, mert túl sokat tapasztalt, vagy túl gyorsan emészt meg ön dolgokat. Ön erősen intellektuális típus, csak az elméjén át akarja megragadni a dolgokat. De van, amihez idő kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valakivel összejöhet újra, akivel korábban szakított, vagy aki önt hagyta el. A múlt fájdalmai mára már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás javára lehetnek.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: