2013-10-22 10:05:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - ma előnyös üzletet köthet

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap sok izgalmat tartogathat az ön számára. Ezért nem baj, ha akár erején felül is vállal szerepet egy közéleti, vagy munkahelyi esemény megszervezésében. Valakivel épp most köthet ismeretséget, ami hasznára lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban. Ha önnek csupán hízeleg a törleszkedése, de nincsenek hosszú távú tervei vele, ki kell mondania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma megint kemény csatát kell vívnia a pozíciójáért, vagy a hitelképessége megőrzéséért. Az elmúlt szakmai vagy anyagi sikerek most mit sem számítanak. Teljesen új struktúrára, leosztásra számíthat. Bízzon a megérzéseiben!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma szerencsés a szerelemben. Leginkább az éles eszével hódíthat meg valakit. A beszéd az ön egyik legjobb vonzereje. A hódításhoz azonban talán nem árt beszereznie még egy kellemes illatú parfümöt is. Vezesse áldozatát az orránál fogva!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A magánélete nem éppen úgy alakul, ahogy azt eltervezte. De ne aggódjon emiatt, az élet néha nagyobb mester, mint a belátó gondolkodás. Bízzon a váratlan lehetőségben: a véletlenek összejátszása ma szerencsét hozhat önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha belevág az elképzelései megvalósításába. Egyelőre azonban ne adjon fel semmit jelenlegi életmódjából, munkájából. Ha az új bejön, akkor is kell idő, hogy kiváltsa a régit. Lassan haladjon, de biztosan érjen célba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyi kapcsolataira jobban oda kellene figyelnie. Nem elég, ha csak a szokásos rutinnal kezeli a munkatársait. Valakik ráadásul pusmognak a háta mögött. Most még elejét veheti a rosszindulatú pletyka elharapózásának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén megszorítások, esetleg leépítés várható. Ne aggódjon, bármi is lesz az ön sorsa, nem marad munka nélkül. Ha mégis változás áll be a helyzetében, az csak azért van, hogy jobbra fordítsa a sorsát. Változtasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Álmodozik, folyton máson jár az esze, mint amivel foglalkoznia kellene. Talán még mindig a hétvége szép élményei mereng. Ez jó, mert segíti a munkahelyi túlélést. De nehezíti a koncentrálást. Pedig valamire nagyon oda kellene figyelnie!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma előnyös üzletet köthet valakivel, ha nyitott szemmel jár, és észreveszi a lehetőségeket. Az önbizalmát sem ártana egy kis autogén tréninggel felturbózni. Nagyon sokat számít ugyanis, hogy miként áll ki magáért a tárgyaláson.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, hogy túl sok van a vállán, s ezt sajnos kezdi a csontjaiban is érezni. Legalább a hétvégén találjon ki magának egy kis kényeztetést. A párja is meg fogja érteni, hogy szüksége van a kikapcsolódásra, ha folytatni akarja ezt a tempót.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy régi barátja megkeresheti, és az ön segítségét kérheti. Ne keressen kibúvót, gondolkozzon, miként segíthetne rajta. A pénz nem mindenre megoldás, de átmenetileg az is jól jöhet. Ám van valami több, amit ön adhat.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: