2012-08-23 07:58:02• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Bak - a jég hátán is megél

Napi horoszkóp augusztus 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Önre igazán nem jellemző, hogy félne az élettől. Most is csak sodortatja magát minden kapaszkodó nélkül. Pedig legalább egy fogódzóra szüksége lenne, ha jót akar magának. Legyen az család, társ, munka, bankbetét – mindegy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyugalmas, békés napra számíthat. Ma még az sem tudja kizökkenteni jókedvéből, hogy anyagi gondokkal kell szembenéznie. Most még az eddig fájó gondokra is könnyedebben találhat megoldást, mint más napokon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most van itt az idő, hogy még egy utolsót lazítson, pihenjen. Erre egy különleges lehetősége is adódhat, talán valamilyen baráti felajánlás, vagy nyeremény folytán. Használja ki az alkalmat, pihenjen, napozzon, fürödjön!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem érdemes olyan kapcsolatot erőltetnie, amiben már régóta nem lát igazi perspektívát. Vannak persze „nem evilági” kapcsolatok, ezeknek azonban inkább csak a művészek életében lehet jelentősége. Különben csak szenvedés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon végre pontot tehet egy régi, sok bajt okozó ügye végére. Látni fogja, hogy nemcsak önnek, de az ellenlábasának is megkönnyebbülést jelent az ügy lezárulása. Lehet, hogy eztán még barátok is lesznek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A változás úgy jön el az életébe, mint derült égre a komor felleg, és a villámcsapás. Ne ijedjen meg, a lelke mélyén már régóta érzi a változás szükségességét. És azt se feledje, hogy semmi sem végleges. Ez is csak egy próba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzelmi téren az utóbbi időben túlságosan megkeményedett. Talán túlságosan is jó dolga van, ez az oka a keménységének. Azért ne feledkezzen meg azokról sem, akiknek eddig olyan sokat köszönhetett. Ne legyen hálátlan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön igazán szerencsés csillagzat szülötte. Van néhány tette, amiért nem szívesen vállalná a felelősséget. És szerencséjére nem is ön az, aki most elviszi a balhét. Legalább álljon ki mellettük, lélekben osztozzon a sorsukban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Humorával a munkahelyi társasága középpontjába kerülhet. Élesztője, és kelesztője a társasági életnek. Amíg ez nem megy a munka rovására, a főnökei is kifejezetten jó néven veszik az élénkülést. Sőt, felkeltheti a figyelmüket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába az üzleti uborkaszezon, ön az a jég hátán is megélő fajta, aki bárhol megtalálja a számítását. Most is új és meglepő ötletekkel állhat elő saját üzletét illetően. Ne bánja, hogy a konkurencia ezért nem nagyon szereti.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanában túlságosan sokat futkosott az „igazi” után. Pedig lehet, hogy a legnagyobb szerelem az otthonában várná. Ehhez kevesebbet kellene álmodoznia, vagy épp többet. Lelje meg a gyűrűt, amit élete királyleánya a tengerbe dobott!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha igyekszik átadni tapasztalatait, szemléletmódját az önt követő generációknak. Kicsinyes féltékenységből, pozícióféltésből visszatartani a tudást: bűn. Ön ne essen ebbe a hibába, és akkor a világ még nagyobbra nyílik.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: