2019-05-19 04:06:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Túl sok feladatot vállalt mostanában

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma érdemes elmondania véleményét, mert jó ötletekkel állhat elő és mások is szívesen hallgatják meg önt. Ha teheti, töltse a vasárnapot a szabadban, hasznos lehet a testmozgás vagy egy élénkítő kerékpározás.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ön különösen dinamikus és vonzó az ellenkező neműek számára, rengeteg dicséretben lehet része. Nem árt azonban az óvatosság, mert az érzelmi feszültségek váratlan, de viharos felfordulást okozhatnak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma behozhatja lemaradását a levélírásban, vagy megoszthatja véleményét barátaival telefonon, mostanra időzítse a családi ügyek tervezését, kinek mi legyen a dolga, vagy mikor festessék ki a lakást… A lényeg a tervezésen és a szervezésen van.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Élénk és pozitív hangsúlyt kap a szerelmi élete, különösen jó alkalom egy meghitt estére. Nyugodtan magához ragadhatja a kezdeményezést, ma remek formában van, erős tettvágy tapasztalható.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tárgyilagos szemléletmódja lehetővé teszi, hogy egy kicsit magába mélyedjen, és hogy önvizsgálatot tartson. Most nagy összefüggéseiben képes látni a dolgokat, fokozott szellemi aktivitás jellemző a mai napra, de az energiák befelé fordulnak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez egy olyan nap, amikor csak úgy záporoznak az információk, önnek arra kell figyelni, hogy kihallja azt, ami a sorok között megbújik. A rejtett finomságokat kell most észre vennie, nem csak azt, ami ténylegesen elhangzik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap a szerelmi életre helyezi a hangsúlyt, emlékezetes tapasztalatszerzésre nyílhat lehetősége. Érzelmi elkötelezettség vállalására azonban nem alkalmas időszak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szabadság és az izgalmak hozzák jelenleg lázba, ha a meglévő kapcsolatából most ez hiányzik, ideje alakítani rajta. Új szerelem is kezdődhet, hacsak benne nincs már egyben, ez a mostani az eddigiektől eltérő lesz, tartós is lehet, mindvégig megőrizve az érdekesség jellegét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett az ön első sorsterületére, nagyon derűlátóan gondolkodik, és nagy lelkesedéssel kezd bele bármibe. Főleg, ha kihívások érik, mivel a megmérettetés élvezete és igénye az egész zodiákusban leginkább önre jellemző.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma legszívesebben egyedül lenne, mert szeretné átadni magát a jövője tervezésének. Ön túl sok feladatot vállalt mostanában, ezért érzi azt, hogy szervezettebbé kell tennie az életét. Próbáljon meg nagyobb összhangot találni magánélete és a munkája között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma új barátokra fog találni, és talán egyes régebbi barátainak búcsút inthet. Szüksége van a változásra, minden bizonnyal módosítani fog sok célján és elképzelésén, talán radikálisabban is, mint ahogy azt elképzelte.


Halak: II. 19. - III. 20.

Izgalmas napnak ígérkezik a mai, mindenfelől új információk, közlések érkeznek önhöz. Sok mindent megváltoztathat az életén, ha készen áll a váratlanság elfogadására. Váratlanul rövid utazásra kerülhet ma sor.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: