2017-09-20 08:32:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Tanuljon meg nemet mondani

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Délután a Hold már a Mérleg jegyébe lép. Ha esetleg tartós konfliktusa van a párjával, akkor ez egy jó nap lehet arra, hogy tisztázzák ezeket. Jobb is, ha elássák a csatabárdot, mert adódhat néhány új probléma, amin közös erővel kell dolgozniuk.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rendezze ma az anyagi ügyeit, nézze át a csekkeket, ellenőrizze a bankkivonatait. Sajnos előfordulhat, hogy kellemetlen meglepetésben lesz része, talán elfeledkezett valamiről. Ne essen kétségbe, mert valaki fel fogja ajánlani a segítségét önnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében lép, és a Jupiter jó fényszöget vet az Ikrek jegyére. Érdemes önnek is ma tisztázni a konfliktusokat, mert most a másik fél is engedékenyebbnek mutatkozik, és ön is félre tudja tenni a büszkeségét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, de a gyors tempó hibákat is eredményezhet. Ezeket elkerülheti, ha a munkafolyamatok végén még egyszer átnéz mindent! Ügyesen bánik a szavakkal, és mindenkit meg tud majd győzni az igazáról. Ha tovább szeretné képezni magát, most nézzen körbe a tanfolyamok között!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ha pénzt fektet be egy ígéretes tervbe, az most valódi eredményt hozhat. Nyugodtan vállalhat egy kis kockázatot! Ha jót tesz másokkal, annak ötszörösét kaphatja vissza. A magánéletében is szerencsés fordulat várható, jó híreket kaphat a távolabbi rokonságtól.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyéhez ér. Adódhat egy meglepő fordulat a hivatása területén. Bízzon az ösztöneiben! Hajlik most arra, hogy megfeledkezzen a kötelességeiről. Ez azonban most komoly problémákhoz vezethet, nem szabad ennyire félvállról vennie a dolgokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most nagyon tisztán és egyértelműen, sőt mi több, diplomatikusan tud fogalmazni. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet, a párját is. Olyannyira, hogy akár az összeköltözés és családalapítás gondolatáig is eljuthatnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Délután a Hold már a Mérleg jegyébe lép. Lehetséges, hogy el kell térnie az elképzelésétől. Téves híreket is kaphat, jobb, ha ma távol tartja magát a munkahelyi pletykáktól.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most rendbe hozhatja a párkapcsolatát, ha úgy érzi, az utóbbi időben eltávolodtak egymástól. Egy beszélgetés során sikerül tisztázni a problémákat, és őszintén beszélni a gondjaikról.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A párjának egy családtagja sok bosszúságot okoz önnek. Talán olyasmibe is beleszól, ami igazán nem tartozik rá. Ez egy jó alkalom arra, hogy megtanuljon nemet mondani. Ha meghúzza a határokat, azzal megvédheti magát, így senki sem tudja önt kihasználni, vagy manipulálni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Adódhat néhány zavaros helyzet a munkahelyén, sőt, egy vita is kirobbanhat. Többen is ön mellé állnak, így nincs mitől tartania, vállalja fel a véleményét!

Halak: II. 19. - III. 20.
Stresszes napra számíthat, talán túl sok programot szervezett mára. Mondja le egyiket-másikat, ha lehetséges, különben hamar időzavarba kerülhet… Este kapcsolódjon ki egy kicsit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: