2014-03-28 18:23:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Sokat dolgozott az elmúlt időszakban

Napi horoszkóp március 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szeretne álmodozni és romantikus hangulatokba ringatná magát, de a sors úgy hozza, hogy ma nagyon is szilárd talajon kell maradnia, ha meg akar állni a lábán. Nagy a pofára esés veszélye ugyanis, minden értelemben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön mindig is nagyon előrelátó volt, most is, már ezen a hétvégén elkezdi a húsvéti ajándékok beszerzését. Készítsen pontos listát, hogy senki ne maradjon ki a sorból! És nem árt, ha elolvassa a leveleket, amiket a gyerekei írtak a Nyúlnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Véletlenül a tudomására jutnak bizonyos információk, de eszébe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallotta, vagy akár kifejezetten önnek is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye. Ne ön legyen a tévedés forrása!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban tenné, ha pihenéssel töltené ezt a hétvégét, de alighanem hiába beszélek önnek. A mai napon is teendők sorát irányozza elő magának, de sajnos nagy az esélye annak, hogy kudarcot vall, vagy félmegoldásokkal kell beérnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön híres a nagylelkűségéről, ezért nem is csoda, ha sokan önhöz fordulnak, ha segítségre szorulnak. Nagy azonban a veszélye annak, hogy valaki ebből rendszert csinál, és már-már kihasználja önt. Legyen vele ma kissé kimértebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önön múlik, hogy egy kitörőben levő családi veszekedésnek az elejét tudja-e venni, vagy még inkább olajat önt a tűzre. Ha az első felcsattanást megállja, akkor nagy valószínűséggel békében és szeretetben telik ez a hétvége. Nyeljen egy nagyot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Érzi már, hogy végre múlóban vannak a nehéz idők, és érdemes volt annyit küzdenie az anyagiakért. A jövőre nézve már derűlátóbb pénzügyi terveket kovácsolhat. Küzdjön a saját és a közös érdekeikért is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha intrikus pletykálkodásba kezd, ne csodálkozzon azon, hogy önre is visszaüt a hatása. Aki szelet vet, vihart arat: tartja a mondás. Ennek az ellenkezője is igaz azonban. Alkalmazza a pozitív pletykálódás módszerét! Mondjon jót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön ma végre nem az a kis nyuszi, aki szokott lenni, hanem bír határozottnak is mutatkozni. Ezzel először meghökkenti a kedvesét, de aztán határozottan imponálni fog neki. Természetesen csak akkor, ha az erejét jóra használja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon sokat dolgozott az elmúlt időszakban, jó lenne, ha a hétvégét végre pihenésre használná. Látogassa meg a barátait! Az utóbbi időben nagyon is elhanyagolta őket. A tudását is gyarapíthatja valamilyen formában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szomorkodni volna kedve, de már mégsem használhatja erre ezt a szép tavaszt! Az élet nagy sorskérdéseivel filozofikus szinten érdemes csak foglalkozni. A könyvespolcán van is egy olyan könyv, amiben ma nagy gyönyörűségét leli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha magányra vágyik, ha csak önmagával akar foglalkozni a mai napon, azt úgy érheti el a legegyszerűbben, ha családi programot szervez, amire ön – mondjuk fejfájásra hivatkozva – végül nem megy el. Kis csalás, de néha megengedhető.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: