2019-04-05 05:13:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Rengeteg tennivalója akad otthon

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma Újhold van az ön jegyében, ez lehetőséget ad arra, hogy leltárt csináljon, és ha elégedetlen az élete valamely területével, akkor tervezze újra. Itt az ideje, hogy rendet tegyen az életében.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hangsúly a családra, az otthonra, valamint a személyes ügyekre helyeződik. Hasznosan töltheti szabadidejét kézimunkával, barkácsolással vagy otthona csinosításával. Harmonikus egységben érezheti magát, mint testi, mint pedig szellemi és lelki értelemben egyaránt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma kell tervezni, fontos döntéseket hozni, optimizmusa viszont gyengébb lehet a szokottnál. Egy késve közvetített levél vagy egy sikertelen telefonálás könnyen a kedvét szegi. Az ön uralkodó planétája fényszöget alkot a Szaturnusszal, emiatt lehet kissé komorabb.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Újhold ma az ön hivatás területén halad át, ezért remek újításaival elnyerheti főnökei támogatását, nagy bizalmat szavaznak önnek. Ez nagy lökést adhat önnek!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos jegyében álló Újhold ma az ön nyolcadik sorsterületét erősíti. Remek ötletei vannak, amivel bankszámláját vagy befektetéseit növelheti. Ehhez könnyen talál támogatókat vagy új üzlettársakat.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars ma az ön karrier sorsterületé halad át. Ön mindig is híres volt szorgalmáról, de most igazán oda teszi magát, kitartóan és rengeteget dolgozik, aminek meg is lesz a méltó jutalma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Kos-újhold az ön párkapcsolati területén tartózkodik. Könnyen megismerkedhet ma valakivel, akivel komolyabb kapcsolatot is kialakíthat, az illető hevesen udvarol, ez boldoggá teszi önt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma jó kapcsolatot ápol gyermekeivel vagy más fiatalokkal, szinte ön is ismét gyermeknek érezheti magát. Itt az ideje, hogy kiszabaduljon a levegőre! Az is jó, ha egy fényképezőgépet magával visz, mert szinte az ihletettség pillanatait éli meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Kos-újhold ma az ön szerelmi sorsterületén tartózkodik, remek napot tölthet kedvesével, akit ön elhalmoz szeretetével, ami viszonzásra is talál. Ez a nap gondtalannak ígérkezik, mert önmagát akarja adni és ezt most szabadon meg is teheti.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rengeteg tennivalója akad otthon, szeretne rendet tenni a pincében vagy a műhelyében, meg is szabadulhat egy pár feleslegessé vált holmitól, különösen régi újságoktól, folyóiratoktól. Ebben segít önnek a Merkúr, aki az ön negyedik sorsterületén tartózkodik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Régóta unja lakókörnyezetét, vagy a felújításán gondolkodik. Az is lehet, hogy egyszerűen szeretne elköltözni egy teljesen új helyre. Most ez ügyben tehet fontos lépéseket.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma behozhatja lemaradását levélírásban, vagy írásbeli feladataiban, üljön neki, ne halogassa tovább a tennivalókat! A Merkúr élénkítő hatásai meghozzák az eredményeket, különösen hasznosnak bizonyulnak a szellemi feladatok elvégzésére.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: