2017-10-15 08:29:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Összetűzésbe keveredhet párjával

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bánjon óvatosan a szavakkal! Ma könnyen megbánthat valakit, ha kapásból és kéretlenül véleményt formál. Az estét remek hangulatban töltheti a párjával, és ha vendégeket hív, az összejövetel is remekül sikerül.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha forgalmas helyen jár, figyeljen az értékeire, most elveszíthet valamit, vagy akár el is lophatják öntől a dolgait. Egyébként jól alakul a napja, és délután egy kedvező hírt is kaphat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A beszélgetés, a társaság önnek különösen fontos. Most ráadásul olyan emberekkel hozza össze jó sorsa, akik szinte átalakítják a világnézetét. Sok mindenre ráébredhet, amit eddig csak sejtett.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valamilyen anyagi természetű problémájára, mely már régóta nyomasztotta, végre megoldást találhat. Akármilyen nehéz is, mégis tanulságos is lehet ez a dolog.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha sok mindent kell intéznie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Néhány kellemes meglepetést tartogat a mai nap, egy programot, amihez eredetileg semmi kedve nem volt, végül kimondottan élvezni fog. A párja őszintén kimutatja az érzéseit, és ez boldoggá teszi.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A szerelemben javulnak a kilátásai, egy futó kalandból tartós kapcsolat alakulhat ki. Talán éppen ma ébrednek rá, hogy több ez múló vonzalomnál… Igazán romantikus hangulatban tölti az estét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó megoldásokat találhat, ha rászánja magát, és egy kicsit csinosítgatja a lakását. Egy kisebb átrendezéssel is praktikusabbá válhat az életterük.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vegye komolyan, amit a többiek mondanak Önnek. Elképzelhető, hogy ön vágyálmokat kerget, és a szerettei próbálják lerángatni a tények talajára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Összetűzésbe keveredhet a párjával. Ez javarészt annak köszönhető, hogy a sok munka miatt mostanában elhanyagolták egymást. Változtasson ezen, szervezzen valamilyen romantikus programot!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szinte az egész napja arra megy el, hogy mások dolgait intézi. Ettől persze meglehetősen ingerült lesz… Máskor mondjon nemet a kérésekre, ne hagyja magát kihasználni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Kiszemel magának valakit, akivel el tudná képzelni a közös életét. Úgy érzi, kiválóan meglennének egymással. Lehet, hogy rosszul méri fel az illetőt, legyen óvatos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: