2017-02-27 07:01:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem mindig célravezető az őszinteség

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez ugyan lefékezi egy kicsit, más bolygók azonban segítik önt, így végül a mára tervezett feladatokat be tudja fejezni. A Merkúr helyzet azt mutatja, hogy ma sok érdekes információ jut a tudomására. Estére kellemesen elfáradhat, és igazán elégedetten fejezi be ezt a napot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csak akkor tud előrelépni a feladataival, ha nyugodt a légkör a munkahelyén. Ha valaki sürgeti, vagy megjegyzéseket tesz a munkájára, az annyira felbosszantja, hogy nem tud tovább koncentrálni a munkájára. Valahogy vészelje át a napot, és ha teheti, menjen egy kicsit korábban haza!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan gyors most az észjárása, mintha mindig egy lépéssel a többiek előtt járna… A megbeszélései ma remekül sikerülnek, ha fontos tárgyalást tervez, azt időzítse a koradélutáni órákra. Világosan és pontosan sikerül kifejezni az érveit, ötleteit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Minden oka megvan a vidámságra, jókedvre. Kedvező lehetőségek adódnak a mai napon úgy munka területén, mint érzelmi téren. Bár adódik néhány kényes szituáció, ön hamar átlátja a dolgokat, és a megfelelő módon sikerül reagálnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Gördülékenyen mennek a dolgok, mindent gyorsan el tud intézni, tele lesz energiával. Többet tud teljesíteni, mint amennyit mára tervezett. Ha este nem tud elaludni, igyon egy pohár nyugtató teát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap folyamán olyan helyzet elé állítják, amikor nem lesz ideje sokat gondolkodni. Szerencsére vág az esze, mint a borotva, és könnyen szót ért az ellenfeleivel is. Figyeljen jobban a táplálkozására! A túl sok idegeskedés most a gyomrára mehet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Előfordulhat, hogy a nagyra törő vetélytársai keresztbe tesznek önnek… Talán épp egy fontos üggyel kapcsolatban hátráltatják, vagy rossz színben tüntetik fel a főnöke előtt. Ne hagyja magát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nőnemű a főnöke, akkor ma gondjai támadhatnak, az illetővel nézeteltérést jeleznek a csillagok. Ám ha segít neki bizonyos dolgok megoldásában, akkor számíthat a hálájára. A távolabbi rokonságból valakivel szintén konfliktusa adódhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, ön pedig tele lesz lendülettel és energiával. Megismerkedhet valakivel, aki a karrierjét is segítheti a későbbiekben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem mindig célravezető dolog az őszinteség. Ha ma megbántja egy kollégáját, hiába is van igaza, többet árthat magának, mint amennyit használ a másiknak. Jól kell felmérnie a helyzetet, különben komoly slamasztikába kerülhet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Eléggé felgyorsulnak az események a munkahelyén, több új feladatot is kaphat. Egy barátja meghallgatja ugyan, ám rosszul ítéli meg az ön helyzetét, ezért nem is tud jó tanácsot adni. Csak magára hallgasson!

Halak: II. 19. - III. 20.
Nehézkesen halad ma a feladatival, folyton megzavarja valami, több telefonhívást is kaphat a délelőtt folyamán. Jobb lenne, ha ma csak a legszükségesebbek elintézését tűzné ki céljául – így legalább nem éri csalódás…

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: