2018-05-19 06:41:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehezen megkeresett pénzét most ne költse el!

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygója a Mars ma kellemes fényszöget alkot a Nappal, ami az ön második sorsterületén tartózkodik, ezért szinte folyamatosan az anyagi előbbre jutás jár a fejében. Kitűnő terveket kovácsol a saját vállalkozása beindítására. Az életkedve és az energiája megnövekszik. Viselkedése határozott és magabiztos.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Vénusz Istennő, aki az ön pártfogója, ma belép az érzelmes Rák jegyébe. Ön ma nosztalgikus hangulatba kerül, kedvesét, ha lehet ne nyaggassa agyon. A biztonságos kapcsolat mindkettőjük számára fontos, de a folyamatos ragaszkodás módfelett terhes lehet a másik ember számára.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napon fontos döntéseket hozhat. Ez az elhatározása hosszú távra szólhat, viszont az öntől megszokott optimizmus gyengébb lehet a szokottnál. Netes levelezései, csomagjai kézbesítései késhetnek egy kicsit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön felett uralkodó Hold most a saját jegyében tartózkodik: önnek nem sok oka lehet az aggodalomra a másik nemet illetően, mégis kétségek gyötrik. Ne hozzon lényeges döntést a mai nap folyamán, mert érzelmei uralkodnak a realitása felett.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nagyon pozitív energiái vannak a mai napon. Képes az önzetlenségre, a párja érdekeit nagyvonalúan a sajátjai elé helyezi. Az este romantikus órákat ígér!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nagyon fegyelmezett a munkavégzésben, de kevés türelmet tanúsít az unalmas rutinmunka iránt. Fizikai szinten a stressz bőrpanaszokat okozhat. Idegrendszere kissé túlfeszített a Mars és az Uránusz között elhelyezkedő feszítő fényszög miatt, ami pont az ön hatodik sorsterülete felett áll.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma megmutatkozik a kockázatvállalási hajlama, amelyben lehet némi játékszenvedély is. Ezt a tulajdonságát ma fékeznie kellene, mert az Uránusz nem támogatja és könnyen anyagi veszteséggel járhat a dolog. Óriási lelkesedéssel veti bele magát különböző hobbijaiba is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az önt uraló Mars Istenség a költözés gondolatát ülteti el ma önben, elégedetlen a körülményeivel és főleg azokkal az emberekkel, akik körbe veszik. Nagyon sok energiát fektetett jelenlegi lakásának berendezésével, mégis most úgy érzi, hogy akár ezt is feladná nyugalma érdekében. Mindazonáltal a szülői szerepben ma jól érzi magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a Vénusz belépett az ön nyolcadik sorsterületére a Rák jegyében, ez most egy kicsit romantikusabb hangulatba kergeti, ezzel nincsen semmi baj, de féltékenysége és szenvedélyének intenzitása szétrombolhatja jelenlegi párkapcsolatát. Beszélje meg partnerével mi okozhatja ezt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nehezen megkeresett pénzét most ne költse el és legyen körültekintő a befektetéseit illetően, mert számításaiba hiba csúszhat. A karrierjében való előrelépésre sem alkalmas a mai nap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars beköltözött az ön első sorsterületére, ami most tömérdek függetlenség és szabadságvággyal látja el önt. Most érzékelhető önön valami még szokatlanabb vonás, amit bohóckodással leplez, ami vicces lehet környezetének, de kínos helyzetekbe is sodorhatja magát. A feszültséget vezesse le sporttal!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Rák jegyében belépett az ötödik sorsterületére, ami önt kifejezetten romantikus és szerelmes hangulatba keríti, érzelmei viszonzásra találnak. Ön vonzódhat a művészetekhez, ma alkotó tevékenységben vehet részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: