2021-05-06 07:48:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most már úton van a boldogság

Napi horoszkóp május 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jobban kordában kellene tartanod az érzelmeidet. Ha valakit nem kedvelsz, az sajnos olyan látványosan ül ki az arcodra, hogy az illetőnek lehetetlen nem tudnia róla. Pedig talán jobb lenne, ha nem is sejtené.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az évek múlnak, de az érzéseid még mindig ugyanazok valaki iránt. Történt ugyan egy s más, de ez még nem volt elég a változáshoz. Nem baj, ha a céljaid is a régiek maradtak. Ellenkező esetben el kell gondolkoznod.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanában sok problémád adódhat a párkapcsolatban, a családban. Néha nem is tudod pontosan megfogalmazni sem, hogy mi is az. Pedig az első lépés, hogy tisztázd az ellenérzéseid okát. Az már fél gyógyulást jelenthet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha úgy érzed, egyre távolabb kerülsz eredeti céljaidtól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtass az életviteleden. Az utóbbi időben túl sokat vállaltál. Mégis, mintha egy helyben haladnál. Tegyél le a terhekből, ha szárnyalni akarsz!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Te nem az a fajta vagy, aki egykönnyen megijed a változásoktól. Most se tedd ezt. Egyszerűen csak igyekezz úgy alakítani a dolgokat, hogy a végén te kerülj ki előnyösen a váratlan helyzetekből. Menni fog!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most az egyszer ne aggodalmaskodj annyit. Kicsit engedd el a kormányt, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás. Egy kicsit görbe estét megengedhetsz magadnak!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzékeny napod van ma: minden megjegyzést magadra veszel, minden szóban hátsó gondolatot látsz. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik a társaságodat a családtagjaid. Előbb ereszd ki a gőzt, aztán törődj velük.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valószínűleg van egy titkos imádód. Ha ébren nem is, de álmodban már rájöhettél, ki is lehet az az illető. Ma adjon egy esélyt magadnak a találkozásra. Szervezd úgy, hogy mindenképpen összefussatok valahol.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Talán úgy érzed, társad túl ridegen, túl kimérten bánik veled. Hogy a hatékonyság a kapcsolatotokban fontosabb, mint az érzelmek. Az élet apró dolgaiban is meg kell azonban látnod a szeretetet, a kisebb figyelmességekben, gondoskodásban.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi időben - akár bevallottad magadnak, akár nem - sokat szomorkodtál. Most már úton van a boldogság! Valószínűleg egy kedves személy képében kopogtat be hozzád. Talán egy régi szerelem, de lehet, hogy teljesen új.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem lesz könnyű a napod: a vártnál nehezebb lesz megoldanod a munkahelyi problémákat, és a pároddal is külön csatározásokba kell merülnöd. A kettős küzdelem felőröl, esetleg teljesen le is béníthat. Békülj ki!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ne hidd azt, hogy a viták csak ellenségeskedést szülhetnek. Néha ez az egyetlen út ahhoz, hogy a béke megteremtődhessen. Ha kiélezett helyzetbe kerülsz, vagy egyszerűen csak hátrányban érzed magad valamiben, tedd szóvá!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: