2019-01-29 06:04:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma rendkívüli tettvágy és gyorsaság jellemzi

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Tervezzen mára baráti találkozót. Sokat és nagyon jól fognak szórakozni. A Szaturnusz kellemetlen fényszöge miatt viszont néhány kritikus eseményre is sor kerülhet. A munkahelyén valószínűleg van valaki, aki állandóan okoskodik, és kritizál másokat, ez idegesítheti önt.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold még a Skorpió jegyében áll. Ma gyenge és részben ingerült is lesz. Úgy érzi, folyamatosan magyarázkodnia kell olyan dolgokért, amikhez véleménye szerint másoknak semmi közük sincsen. Ez végtelenül bosszantja önt.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon jól érezheti magát, hiszen a Nap a Vízöntő jegyében áll. Néhány dolgot gyorsan tető alá tud hozni, amit már hosszabb ideje csak halogatott. Mindennel gyorsabban halad előre, mint ahogyan elképzelte.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy munkatársa, vagy akár kedvese is, egészen váratlanul a kapcsolatban felhalmozódott konfliktusokkal állíthatja szembe. A gyenge pontjaival kell szembe néznie. Legyen ezért ebben az időben nagyon figyelmes a szavai megválogatásában és cselekedeteiben.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Félreértéseket, eltúlzott igényeket váltanak ki önből a mai bolygóállások. Párkapcsolatban hajlamos arra, hogy visszautasítsa a partnere által javasolt dolgokat. Teste nem hagyja válasz nélkül az idegi megterhelést, este igyon egy csésze gyógyteát, és vegyen egy illatos fürdőt!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy megpályázzon egy állást. Talán elhatározza azt is, hogy tanulni fog. Aki mer, az nyer! Érdekes szóbeszéd üti meg a fülét. Egy rokonáról kissé aggasztó híreket hall. Úgy érzi, hogy a mondatok közé el van valami rejtve.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez lesz a hét legjobb napja, ami nagyszerű lehetőségekkel ajándékozza meg a munkájában. Legyen nyitott az új kihívásokra. A Merkúr is az ön segítségére lesz, hamar tudja tisztázni a félreértéseket.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma örömmel dolgozik, minden rutinszerűen és simán megy, ami rendkívül fontos eleme a boldogulásnak. Szereti a kalandot, de vigyázzon, mert ön az a típus, aki túlságosan átadja magát a szenvedélyeknek, és nagy reményeket táplál azonnal...

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha céltudatosan és gyorsan dolgozik, egykettőre végez mindennel. Számíthat néhány kellemes meglepetésre. Több egyéni problémáját is sikerül megoldania. Bízzék önmagában, cselekedjen magabiztosan.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma rendkívüli tettvágy és gyorsaság jellemzi. Az elcsúszott határidőket könnyen behozhatja, egy régóta húzódó munkáját befejezheti.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold még a Skorpió jegyében van, a Nap a Vízöntőben ragyog. Váratlan események sorozata várható a mai napon. A napirendjét, tárgyalásokat sikeresen alakítja. Úgy érzi, hogy sokat várnak el öntől, de ha már mindent sikeresen elintézett, kiválóan érzi magát. A bolygók segítik minden lépését.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Tapintatosnak és diplomatikusnak kell lennie mindenféle tárgyaláson, megbeszéléseken, akármilyen ügyről is van szó. Szerencsére a kommunikatív képességei kiválóak. Ha még független, új kalandok várják.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: