2020-07-04 08:25:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma olyan pénzhez juthat, amire nem is számított!

Napi horoszkóp július 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilasban jár. Talán kedve támad arra, hogy valamilyen változtatást hajtson végre az otthonában. Nézzen körül a webáruházakban, mert most szerencséje lehet a vásárlásoknál!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Túl sok feladata van ma, ezért zaklatott, és úgy érzi, nem tud semminek sem eleget tenni. Próbáljon meg rangsorolni és koncentrálni a legfontosabb ügyekre, meglátja, hogy mindennel tud végezni. Este lazítson; ne tétovázzon, ha társaságba hívják.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kedvező a mai nap az új dolgok megtanulására, elsajátítására, vagy tanfolyamok megkezdésére, testvérekkel, szomszédokkal megbékélni, sőt barátságot kötni – a Nyilas-hold jó kedvet varázsol ön köré!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az emberi kapcsolatai harmonikusan alakulnak, a párjával is szép órákat tölthetnek együtt. Délután viszont egy hír, vagy pletyka alaposan felkavarja! Mielőtt bosszankodna, járjon utána, hogy vajon valóban igaz-e...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nyilas-Hold kissé vakmerővé teszi. Remek információt kap, és máris megteheti az első lépést, senki nem állja útját. Azért a pénzügyekben ne kockáztasson túl sokat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hátráló Merkúr miatt úgy érzékelheti, hogy nem értékelik önt eléggé mások, pedig ön sokat tesz értük. Lehet, hogy most csak akkor érhet célt, ha rámenősen próbál érvényesülni…


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma hullámzó lehet a kedélyállapota. Ellenőrizze a teendőit: nem vállal túl sokat? Egy kis változtatással az eredményei jobbak lennének, és a hullámvölgyek is elmaradnának.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok feladatával elmaradt a héten, mégsem lenne jó, ha hétvégén akarná ezeket pótolni. Az aktív kikapcsolódást már annál inkább támogatják a bolygók! Menjen kirándulni, vagy strandra a barátaival, a lényeg, hogy mozduljon ki egy kicsit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön jegyében jár, és felerősíti az optimizmusát, kalandvágyát, szívesen flörtöl, ismerkedik. Természetes stílusával vonzza az embereket. Mindenkihez van egy-két kedves szava, és ezzel elbűvöli társaságát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha friss a kapcsolata, akkor az egyre reménytelibbnek mutatkozik, ám fontos, hogy ne zavarja meg féltékenységgel az idillt. Higgye el, alaptalanul vádaskodik! Ma olyan pénzhez juthat, amire nem is számított!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvezőtlen hírt hall a nap folyamán. Azért ne idegeskedjen, az semmit sem old meg. Próbálja végiggondolni, mikor és hol lépett rosszul, és főként, hogy merre tovább… Meggondolatlanul ne cselekedjen, kérje ki a párja, vagy a barátai tanácsát! Estére már tudni fogja a megoldást.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mások értetlenkedése miatt zátonyra futhat, amibe most belekezd. Ezért a fontos újításokat hagyja későbbre, amikor ötleteivel nyerő helyzetbe kerül. Foglalkozzon inkább magával, menjen el fodrászhoz, vagy olvasgasson, pihenjen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: