2018-03-22 06:42:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma mindenkit le tud venni a lábáról

Napi horoszkóp március 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Szerelmi kapcsolatában őszinte, ám kellemetlen beszélgetésre kerül sor. Pénzügyekben a megfelelő döntést hozza, mert most minden részletkérdésnek alaposan utána jár.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne engedje, hogy bárki is elbizonytalanítsa, ha nem minden a terv szerint halad - szerencsére ez nem tart sokáig. Most már nyugodtan hagyatkozhat az ösztöneire. Este nagyon kellemesen fogja érezni magát.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Minden bolygó a segítségére lesz abban, hogy tisztázza a hetek óta mérgesedő helyzetet a főnökével. Szerencsére hamar sikerül visszazökkennie a rendes kerékvágásba. Egy találkozás során váratlan segítséget kaphat a problémái megoldásához.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygók meggondolatlan lépésre serkenthetik. Különösen a hosszú távú szerződésekkel legyen körültekintő. Férje/felesége féltékeny hangulatban lesz ma, ezért lehetőleg ne öntsön olajat a tűzre!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A párja félreérthet egy helyzetet. Sértődés helyett inkább mondja el neki az igazságot. Új és érdekes kihívások elé néz a munkájában, néhány sikertelen újítási szándék után végre az ön véleményére is kíváncsiak a főnökei.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érzelmi téren végre kiegyensúlyozott nap elébe néz, energiáit jól tudja hasznosítani. A mai nap alkalmas az üzleti tárgyalások lebonyolításához és a bankügyek intézéséhez is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen óvatos az anyagiakkal kapcsolatban! Mivel ön most nem nevezhető pénzügyi zseninek, tartózkodjon a nagyobb beszerzésektől. Ma egy beszélgetés alaposan leterheli, kényes témák kerülnek szóba. Sok energiájába kerül, hogy tapintatosan fogalmazzon, és ne sértse meg a másikat.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A csillagok kedveznek önnek. Nem csoda, ha most mindent könnyedén el tud végezni, pillanatok alatt eleget tesz kötelességeinek, és még bőven marad ideje arra, hogy jókedvét másokkal is megossza.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehezen tudja rávenni magát arra, hogy anyagi gondokkal foglalkozzon. Pedig most fontos lenne, hogy áttekintse a pénzügyeit! A kapcsolatok, különösen a családi és a szerelmi kapcsolatok ma különösen jelentőségteljesek az ön számára, valaki nagy örömet szerez önnek a kedvességével.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Mindennel szélsebesen halad előre, így még sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról, ha ön egyedülálló, akkor menjen szórakozni és ismerkedni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkájában az új feladatokat tegye a sor végére, és inkább foglalkozzon a megszokott tevékenységeivel. Este váratlan hírt kaphat egy barátjától, amim felülírja az eddigi terveit.


Halak: II. 19. - III. 20.
Boldog lesz, a bolygóállások megajándékozzák azzal a csodálatos érzéssel, hogy minden rendben van. Ne essen azonban mindjárt túlzásba, fogja vissza magát, ne vállalkozzon ma nehéz munkákra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: